Lancering Zegro Academy

Als professional wil je bijblijven binnen het vak. Met de juiste kennis en scholing over vaardigheden binnen het vakgebied, kun je elke dag opnieuw een topprestatie leveren. Zegro heeft een breed aanbod van opleidingen, trainingen en masterclasses. Dankzij de trainingen van Zegro kunnen starters en professionals optimaal werken.

Met liefde en passie voor koken en gastvrijheid, ben je bij Zegro aan het juiste adres. Zegro is een echte kenner in haar vakgebied. Een team van vak-professionals staat klaar om een breed aanbod van trainingen te verzorgen voor horecaondernemers in en rond Rotterdam! De trainingen van Zegro worden in samenwerking met De Gilden Academie georganiseerd.

Onze professionele opleidingen

Zegro werkt samen met Pierrôt van Straten van 010horecaopleidingen. Pierrôt van Straten staat bekend om zijn praktijkgerichte aanpak. Zijn professionele opleidingen hebben een duur van maximaal 25 dagen en vinden plaats in de Rotterdamse horecagroothandel Zegro. De opleidingen van 010horecaopleidingen worden landelijk erkend door het UWV.
Geïnteresseerd in deze professionele horecaopleidingen? Bezoek dan de website of stuur een mail naar academy@zegro.nl.

De Zegro Academy cursussen en trainingen

Naast deze professionele opleidingen, verzorgt Zegro ook losse trainingen en cursussen. Deze trainingen en cursussen hebben een verschillende duur. Alle trainingen vinden daarnaast plaats op locatie bij horecagroothandel Zegro. 


Meer weten? We vertellen er graag alles over! Stuur een bericht naar academy@zegro.nl.

Planning trainingen Zegro Academy
Overzichtalledataacademy

Tot slot verzorgen we natuurlijk graag InCompany of maatwerk trajecten! Of het nu gaat om een workshop speciaal-bieren, een training basis snijtechnieken, een terrastraining of een training gastgerichtheid. Binnen de Zegro Academy is alle expertise aanwezig om onze klanten optimaal te kunnen trainen en begeleiden. Neem contact met ons op voor meer informatie: academy@zegro.nl.