Tafel op Zuid - Zegro is er bij

zaterdag 24 en zondag 25 maart

Zegro is erbij, jullie ook?

Tafel op Zuid is een culinair evenement op het Deliplein, Katendrecht. Tijdens de eerste editie kon er genoten worden van al het moois dat de zuidkant van Rotterdam te bieden heeft. Nu is Tafel op Zuid terug en kunnen we op zaterdag 24 maart en zondag 25 maart 2018 weer aanschuiven bij de beste en leukste chefs uit Zuid!

Tijdens Tafel op Zuid kun je jezelf twee dagen in de culinaire watten laten leggen. De getalenteerde chef-koks, allemaal van Zuid, hebben een eigen stijl en nemen hun heerlijkste gerechtjes voor je mee. Uiteraard is het festival gratis toegankelijk. Het Deliplein op Katendrecht wordt omgetoverd tot eetplein. Schuif aan bij een terras van een pop up restaurant en proef de smaken van Zuid.

Demokeuken In de demokeuken zie je de beste en mooiste gerechten van dichtbij a lá minute bereid worden! Met diverse kookdemonstraties en proeverijen maak je echt kennis met de Zuid-Rotterdamse chefs en hun specialiteiten. Neem plaats aan de lange tafels en proef gratis van de gerechtjes van bekende en minder bekende chefs, met allen een liefde voor koken en lekker eten als gemene deler. Met een volle buik en een goed glas wijn kun je natuurlijk ook genieten van live muziek en de locatie. In aanloop naar het festival zal de line up bekend worden gemaakt en zullen we alle chefs voorstellen via de website en de Facebook pagina van Tafel op Zuid.

Openingstijden

Je kunt op zaterdag 24 maart 2018 van12:00 tot 20:00 en op zondag 25 maart 2018 van 13:00 uur tot 20:00 uur komen genieten. Bereikbaarheid Het Deliplein is zelf al een bezoekje waard. Het plein is goed bereikbaar met openbaar vervoer (Metro en Bus) of met de fiets. Ook kun je een écht Rotterdams uitstapje maken door met de Waterbus het water over te steken (Waterbus 18, Erasmusbrug – Katendrecht). Tafel op Zuid is het beste te bereiken met het openbaar vervoer en met de fiets. Voor het parkeren van de auto verwijzen we u naar http://www.rotterdam.nl/parkeren.

< Terug