CuliNesse op 17-18-19 augustus 2017

Tijdens CuliNESSE zullen gerenommeerde regionale restaurants een tijdelijk strandrestaurant op het festivalterrein openen. Zo kan er heerlijk genoten worden van lekkere veelzijdige gerechtjes op de terrassen bij de verschillende restaurants. Een leuke manier om kennis te maken met de keukens uit de regio.

Op het strand van Nesselande, aan de Zevenhuizerplas, popt in augustus het driedaags culinaire muziekfestival CuliNESSE op. Kom genieten van optredens, gerechtjes van gerenommeerde restaurants en nog veel meer.

Wilt u er donderdag 17 augustus bij zijn? Dat kan! Op vertoon van uw Zegro pas ontvangt u 2 tickets, die u kunt afhalen bij de receptie van Zegro.


Muziek
Op het Sunset Podium wordt feest gevierd met opkomende bands en aanstormend talent. Verder staan er op het hoofdpodium elke dag 2 gevestigde namen. De eerste daarvan is al bekend: op vrijdag treedtThe Golden Earring op! De bekendmaking van de rest van de artiesten volgt in de aanloop naar het event. 

Lekker eten
De culinaire line-up van CuliNESSE bestaat uit restaurants uit de regio. In pop-up restaurants op het strand serveren zij de heerlijkste gerechten. 

Andere Activiteiten
Met workshops, proeverijen en het kidspaviljoen is er voor iedereen wat te beleven.

www.culinesse.nl

< Terug