« Terug naar evenementen overzicht
Bien sur Organique

Bien sur Organique

Datum: 15 oktober 2018
Tijd: 12:00 - 17.30
Locatie: Restaurant Gare du Nord Rotterdam

Wat is er nu mooier dan een heerlijk glas wijn, dat ook nog eens is geproduceerd met aandacht voor onze planeet! Na een aantal succesvolle proeverijen, zoals het Vin Nature event van vorige jaar, vonden wij het hoog tijd om je te verrassen met een inspirerende degustatie van unieke biodynamische en Vin Naturel wijnen.

Deze proeverij met heerlijke biologische wijnen vindt op 15 oktober plaats in het bijzondere restaurant Gare du Nord in Rotterdam Noord vanaf 12:00. In de proeverij zal keuze zijn uit ruim 80 open wijnen uit heel Europa, toegelicht door 8 gepassioneerde wijnmakers. Kom jij genieten van onze biologische wijnen met puur en eerlijk druivensap, gemaakt met aandacht en respect voor de natuurlijke omgeving van de druivenstok?

Na afloop van de smaakvolle wijnproeverij geeft Ronald van Marlen, een gepassioneerde voorvechter van de biologische landbouw, een inspirerende masterclass over de wereld van het biologisch telen.

Zien we je op maandag 15 oktober?

In verband met de ruimte vragen wij je aan te geven op welk tijdstip wij jou ongeveer kunnen verwachten. Inloop is mogelijk vanaf 12.00 uur of vanaf 14.30 uur.

Laat ons vóór 10 oktober weten of je ook naar deze organische wijnproeverij komt. En meld je hier aan!  

 

Deel dit bericht: