« Terug naar evenementen overzicht
Online cocktail masterclass!

Online cocktail masterclass!

Datum: 19 april 2021
Tijd: 19:00
Locatie: Online

Hoe stel je de perfecte cocktailkaart samen en wat zijn de must-serve cocktails van dit moment? We vertellen je er alles over tijdens de online masterclass op maandag 19 april om 19:00 uur!

 

Horeca Nederland kijkt uit naar de heropening. Zowel de gast als de ondernemer snakt naar het eerste drankje op het terras. Optimalisatie van gastbesteding én gastbeleving lijken centraal te gaan staan in de periode van de heropening en cocktails zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. De Kuyper maakt het mogelijk om beleving en marge met elkaar te “mixen”!

Horeca-bezoekers zullen na de heropening op zoek gaan naar een verwen-moment en “all-out” willen gaan om de herworven vrijheden te vieren. Tijdens de lockdown heeft de cocktail enorm aan populariteit gewonnen door thuisgebruik en nu is het de beurt aan de Horeca om hiervan te profiteren.

Daartoe geeft Koninklijke De Kuyper, als “Home of the Cocktail” een aantal tips om optimaal rendement te halen uit je cocktailkaart. De Kuyper is een bekroonde distilleerderij van Cocktail-Likeuren uit Schiedam én importeur van een breed assortiment aan Dranken voor de Nederlandse markt. De missie van De Kuyper is om meer mensen van betere cocktails te laten genieten.

Graag horen wij uiterlijk dinsdag 13 april 2021 of je deelneemt aan de masterclass. Vul het formulier in op deze pagina en schrijf je in! Wij nemen contact met je op zodat we het proefpakket kunnen versturen. Vergeet daarom niet je telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. 

Masterclass alleen toegankelijk voor horecaondernemers of horecamedewerkers van bijvoorbeeld een bar of restaurant.

 

Deel dit bericht:
Inschrijven voor dit evenement
Ja, ik wil deelnemen aan de online masterclass op maandag 19 april om 19:00 uur! Schrijf je in