« Terug naar evenementen overzicht
Favoriete nieuwkomer 2020-2021

Favoriete nieuwkomer 2020-2021

Datum: Januari 2022
Tijd: Tba
Locatie: Online

Jouw favoriete nieuwe restaurant in Rotterdam van 2020 én 2021? Stemmen maar!

Juist nu vinden we het belangrijk dat de nieuwe restaurants van de afgelopen twee jaar de aandacht krijgen die ze verdienen. Daarom organiseren we in samenwerking met De Buik van Rotterdam de Favoriete Nieuwkomer van 2020 en 2021!

Er is inmiddels massaal gestemd op jullie Favoriete Nieuwkomer van 2020 en 2021. Prachtig om te zien dat iedereen helpt deze nieuwe horecaondernemers in het zonnetje te zetten. We hebben inmiddels een top 30 van zaken met de meeste stemmen, maar alles kan de komende anderhalve week nog veranderen. Jouw stem kan namelijk het verschil maken!

Naast de publieksprijs wordt ook een prijs uitgereikt door de vakjury, die we graag aan jullie voorstellen. Aggy Kan is eigenaresse van beide Mangiare vestigingen en GaleriAAA aan de Zaagmolenkade. Zij is inmiddels ruim 17 jaar horecaondernemer, kent de klappen van de zweep en kan meepraten over hoe je een succesvol concept opzet. Het tweede jurylid is Bülent Sel, algemeen directeur van Rotterdamse horecaleverancier Zegro en partner van De Favoriete Nieuwkomer. Zegro levert aan een leeuwendeel van de Rotterdamse horeca en loopt regelmatig binnen bij alle ondernemers, chefs, barista’s en bartenders. Directeur Sel weet als geen ander hoe lastig afgelopen twee jaar waren en wat een goede horecazaak behoeft in deze moeilijke tijden. Het derde jurylid is Gijsbregt Brouwer. Deze geboren en getogen Rotterdammer is medeoprichter van de Buik, foodtrendwatcher en storyteller. Hij kent de Rotterdamse horeca op zijn duimpje en als er iets nieuws in de stad opent, is hij er als de kippen bij. 

De jury zal de meedingende restaurants beoordelen op de volgende criteria:  

  • Creatief ondernemerschap
  • Originaliteit concept en uitvoering
  • Rotterdamse aanpakkersmentaliteit 


Stemmen kan nog tot 15 januari via de website van de Buik.

stemmen button

Deel dit bericht: