« Terug naar evenementen overzicht
Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Datum: 17 september 2018
Tijd: 11:00 - 18:00
Locatie: Rotterdam Ahoy

Voor culinaire verrassingen en het nieuwste van het nieuwste op het gebied van food en non-food, kom je natuurlijk naar Gastvrij Rotterdam. Dé horecavakbeurs van 2018. Drie dagen lang zal Ahoy Rotterdam omgetoverd worden tot een waar paradijs voor horecaprofessionals met ambitie. Met meer dan 400 exposanten, proeverijen, masterclasses, workshops en demonstraties is er tijdens dit evenement genoeg te ontdekken. Laat je inspireren door de verschillende sterrenchefs, wijnmeesters en topgastronomen.

Zegro is er tijdens de zesde editie van Gastvrij Rotterdam bij, samen met verschillende partners en gastsprekers. Zo zal Sieberen Meerema spreker zijn en wordt er gekookt op de nieuwste keukenapparatuur van FM Horeca- & Grootkeukens. Iedere dag heeft verschillende thema’s waarbinnen gekookt wordt. Zo kun je op maandag genieten van het Rotterdamsche blije uurtje.

Op dinsdag zal restaurant Sylt in het kader van Rotterdam koken. Dit wordt gevolgd door restaurant Héroine die kookt in het thema Instagrammable. De dag eindigt met een Next Gen. Chef sessie. Woensdag begint de dag goed met hapjes van Verstegen 3D Foodprinter, rondom het thema Back to the Future. Vervolgens kan er geproefd worden van de Streetfood gerechten van Mo’s Comfortfood. Om de dag te eindigen in de sferen van het Najaar met restaurant The Naked Fish.​

 

Deel dit bericht: