« Terug naar evenementen overzicht
Het Nieuwe Nassen: de Meet-up

Het Nieuwe Nassen: de Meet-up

Datum: dinsdag 2 november 2021
Tijd: 14:00 - 18:00
Locatie: Maasboulevard 100

Op dinsdag 2 november (van 14.00 tot 18.00 uur) organiseert BlueCity Het Nieuwe Nassen: de Meet-up waarin toonaangevende Rotterdamse horeca en foodretail ondernemers inspirerende best practices rondom het thema voedsel delen, er een markt is waarin lokale en innovatieve producenten hun producten presenteren d.m.v. een proeverij en de aanwezige gasten met elkaar kunnen netwerken en borrelen. 

Meet-up voor en door ondernemers

Zelden hebben horecaondernemers zo’n gekke plottwist voorgeschoteld gekregen als vorig jaar. Ook in 2021 vraagt de aanhoudende onzekerheid van ondernemers om snel te schakelen en mee te bewegen. Kortom: het is andere koek dan normaal. Maar deze veranderingen bieden ook ruimte voor kansen. Kansen om in te spelen op nieuwe trends, te experimenteren en je zaak klaar te stomen voor de gast van morgen; of je nou net komt kijken of al 30 jaar je eigen toko runt. Tijdens de Meet-up ontdekken we samen hoe Het Nieuwe Nassen er uit ziet: schuif je ook aan?

Maak kans op exclusieve begeleiding door Greendish t.w.v. €1500

Tijdens de Meet-up maken vijf ondernemers kans op exclusieve begeleiding door Greendish! Greendish helpt restaurants en cateraars met kleine veranderingen naar een duurzamer en gezonder aanbod op de menukaart. Je krijg eerst een workshop met andere deelnemers, vervolgens wordt er gemeten hoe het er nu voor staat in je restaurant qua duurzaamheid & impact. Op basis daarvan transformeer je samen met Greendish één gerecht van je huidige menukaart tot een ‘Greendish-proof’- gerecht en leer je ook op welke manieren je dit kunt communiceren naar je gast en hoe dit kan leiden tot een verhoogde gasttevredenheid. Ook laat Greendish je zien welke kostenbesparing dit kan opleveren en welke impact je uiteindelijk hebt gemaakt. Kortom, ontdek hoe duurzaamheid en winst hand in hand gaan en je team meer kennis krijgt over gezonde & duurzame voeding. Je ontvangt advies & ondersteuning van Greendish gedurende dit hele proces.

Wil jij kans maken op deze exclusieve begeleiding? Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van het aanmeldformulier!

Programma

Plenaire opening met Marco Bunk (KHN) en chef Perry de Man
De Meet-up wordt geopend door Marco Bunk en Perry de Man, ambassadeur van Het Nieuwe Nassen. Ook wordt er live video verbinding gemaakt met 3 boeren op het land en maakt Greendish bekend welke 5 ondernemers de exclusieve begeleiding t.w.v. €1500 hebben gewonnen

Tasting expo
Prikkel je zintuigen en ontdek welke innovatieve en duurzame producten er allemaal binnen handbereik liggen. Denk aan vegetarisch jus gemaakt van restgroente of bekers gemaakt van koffiedik. En het blijft niet bij proeven en ruiken – elke exposant biedt je direct handelingsperspectief. Of dat nou de mogelijkheid tot het plaatsen van een bestelling is of een speciaal aanbod.

Werksessies 
To be announced!

No waste cocktail feest
Uiteraard is er gedurende de Meet-up genoeg ruimte om te borrelen en netwerken. Samen proosten we op een toekomstbestendige horeca en foodretail sector!

Bij zijn?

Dat kan! De Meet-up is gratis toegankelijk voor ondernemers uit de Rotterdamse horeca en foodretail sector. Kom alleen of neem je collega’s mee (max 4 personen). Meld je wel even aan.

Let opCoronamaatregelen
Voor het bezoeken van evenementen heb je vanaf 25 september 2021 een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs zijn. Houd bij de entree je ticket, toegangsbewijs (dit mag via de corona app, uitgeprint negatief testbewijs of het gele boekje) en legitimatie bij de hand om zo soepel mogelijk naar binnen te kunnen. Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis. Meer informatie vind je op de website van de Rijksoverheid.

Deze Meet-up organiseert BlueCity in samenwerking met Rabobank, ‘Rotterdam de boer op!’ en Greendish.

Het Nieuwe Nassen is partner van MKB010>>Next. MKB010>>Next is een programma van de gemeente Rotterdam. Het programma inspireert, informeert en stimuleert MKB’ers om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen.

Deel dit bericht: