« Terug naar evenementen overzicht
IDDF

IDDF

Datum: 27 mei tot 4 juni 2022
Tijd: 16:00
Locatie: Schiedam

Een muzikaal, culinair en cultureel festival!

Van 27 mei t/m 4 juni 2022 kun jij genieten van de allereerste editie van International Dutch Distillers Festival! IDDF staat in het teken van gedistilleerd, gecombineerd met een verassende culinaire, muzikale en culturele programmering op verschillende mooie locaties in de historische binnenstad van Schiedam.

IDDF vindt aankomend jaar voor het eerst plaats in en rond de historische binnenstad Schiedam. De organisatie wil met het festival een ode brengen aan Schiedam en de geschiedenis van de gedistilleerde markt.

IDDF zal van start gaan met de IDDF-restaurant week op donderdag 26 mei t/m donderdag 2 juni 2022. Tijdens deze week kun jij genieten van speciale IDDF-menu’s en entertainment bij diverse restaurants uit de regio.

Ontdek al het moois wat de binnenstad van Schiedam te bieden heeft tijdens ‘IDDF Around Town’. Krijg een rondleiding door één van de molens en bewonder de muziek van verschillende jazz en blues muzikanten. Neem een kijkje in de speakeasy bar van Loopuyt en geniet van een heerlijke gin.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2022 is het tijd voor IDDF in Concert. Tijdens IDDF in Concert zullen de beste blues en jazz artiesten het podium beklimmen en een schitterende show neerzetten. Waag een dansje rond het hoofdpodium en geniet van de lekkerste mixdrankjes met bijpassende culinaire gerechten.

Kijk voor meer informatie op iddf.nl.Deel dit bericht: