« Terug naar evenementen overzicht
Lekker & Live 2021

Lekker & Live 2021

Datum: 16 & 17 juli 2021
Tijd: 17:00
Locatie: Barendrecht, Zuidpolder

Lekker eten en live muziek!

Namens het Lekker & Live team;

Beste Lekker & Live vrienden,


Terwijl we dit bericht schrijven en de wereld nog in de ban is van Covid-19 gaan onze gedachten uit naar iedereen die al op een of andere manier te maken heeft gehad met het virus en de helden in de zorg. Het is een bizarre tijd waarin we ons allemaal begeven, maar gelukkig zien we de laatste paar dagen in het nieuws al héél voorzichtig positieve cijfers vanuit de ziekenhuizen.


Ons kleine team van Lekker & Live is achter de schermen al heel lang bezig met het organiseren van de eerste editie van Lekker & Live in Barendrecht en we hadden veel zin om samen met jullie te dansen, lachen en genieten. Het bericht vanuit de overheid over de afgelasting van evenementen tot ten minste 1 september is dan ook hard bij ons binnengekomen, maar heeft wel duidelijkheid gecreëerd. Lastige tijden, maar wij hebben onze koppies niet laten hangen en zijn meteen gaan bellen, mailen en zoeken naar een oplossing voor ticketkopers én nieuwe datum voor Lekker & Live 2021.


We kunnen jullie dan ook met veel enthousiasme mededelen dat deze datum gevonden is! Lekker & Live 2021 vindt plaats op 16 & 17 juli! En nog meer goed nieuws is dat veel van de artiesten van dit jaar, ook voor volgend jaar al hebben bevestigd. Dit was allemaal niet mogelijk geweest zonder het snelle schakelen van de artiesten, agencies, alle leveranciers en partners. Heel veel dank aan hen dus!


Dit betekent uiteraard ook dat de tickets die al gekocht waren ook geldig zijn voor de 2021 editie. Kun je niet aanwezig zijn volgend jaar, dan vinden we dat natuurlijk hartstikke jammer! Om het voortbestaan van Lekker & Live te steunen kun je je ticket aan een vriend - of via ticketswap - proberen te verkopen. Wil je je geld liever terug, dan kan dit natuurlijk ook aangegeven worden. Onze ticketing partner Paylogic is op de moment een tool aan het bouwen om jullie verzoeken straks te verwerken. Jullie ontvangen hier 6 mei bericht over.


Voor diegenen die al meerdere festivals gepland hadden staan deze zomer hebben het al vanuit vele hoeken meegekregen dat de festival- en evenementenbranche in zijn geheel een gigantische klap te verduren krijgt. De organisatie die er komt kijken bij een festival: de zzp'ers, de stage bouwers, de chefs, de entertainers en alle andere partners moeten dit jaar vechten om het hoofd boven water te houden. Wij roepen jullie als festival liefhebbers dus op to #SaveYourTicket. Door je ticket over te zetten naar volgend jaar steun je zowel Lekker & Live als de festival industrie in zijn geheel enorm.


De liefde en passie voor muziek- en cultuur in zijn geheel zal uiteindelijk altijd overwinnen. In het verleden zien we meerdere voorbeelden, waarbij na een crisis als deze de cultuur- en evenementensector explodeerde toen men weer mocht genieten van feesten, musea, cafés en meer. Wij beloven jullie dan ook een legendarische editie in 2021 als we weer met zijn allen in Barendrecht mogen verschijnen. En schijnen zullen we!


Wij willen nogmaals iedereen die zelf te maken heeft (gehad) met het coronavirus een hart onder de riem steken; heel veel sterkte en houd moed. Daarnaast maken wij een diepe, diepe buiging naar de mensen in de zorg die hun leven riskeren om ons de zorg en zekerheid te bieden die nodig zijn deze in onzekere tijden.


Tot slot, iedereen die op zijn eigen manier een steentje bijdraagt aan welk initiatief dan ook wat de impact van de Covid-19 crisis verlicht: jullie zijn helden!


We love you all and hope to see you again soon!
#SaveYourTicket #SaveYourFestival


Het Lekker & Live Team ?Bezoek de website van Lekker & live voor tickets en meer informatie.

Deel dit bericht: