« Terug naar evenementen overzicht
Online proeverij met gratis horeca inspiratiebox!

Online proeverij met gratis horeca inspiratiebox!

Datum: 23 november 2020
Tijd: 16:00
Locatie: Online

Meer dan 30 heerlijke topproducten; perfect voor take-away en delivery!

Op maandag 23 november 2020 om 16:00 uur organiseert Zegro in samenwerking met leverancier in vriesverse producten PH Frost een online proeverij. Schrijf je in vóór woensdag 18 november en ontvang een gratis inspiratiebox boordevol lekkere en betaalbare producten, die perfect zijn voor take-away en delivery.

Meer dan 30 heerlijke ijskoude topproducten speciaal geselecteerd voor de horeca! Tijdens deze live proeverij, die je online kunt volgen, leggen wij je alles uit over deze producten en zullen er ook live kookdemonstraties plaatsvinden. De proeverij duurt ongeveer een uur en is er om jou te inspireren.

De online proeverij wordt georganiseerd in samenwerking met leverancier in vriesverse producten PH Frost. Ben je klant van Zegro en wens je een gratis inspiratiebox te ontvangen én deel te nemen aan de proeverij? Schrijf je dan in via onderstaande button!

Button

Heb je je aangemeld? PH Frost neemt contact met je op voor het maken van een bezorgafspraak van de inspiratiebox. Vóór aanvang van de online proeverij ontvang je van ons een link in je mailbox waarmee je live kunt deelnemen!

Deel dit bericht: