« Terug naar evenementen overzicht
Tour Culinair Winterfest

Tour Culinair Winterfest

Datum: dinsdag 22 november
Tijd: 09:00 - 16:00
Locatie: Schuttevaerweg 22

Een dag vol -culinaire- inspiratie op het gebied van food, non-food en drinks! 

Bezoek onze winkel tijdens Tour Culinair Winterfest op dinsdag 22 november! Een dag vol culinaire inspiratie op het gebied van food, non-food en drinks. In de winkel pakken onze leveranciers uit met proeverijen, demonstraties, kookshows en cocktails; een culinair feestje! Ben je benieuwd naar dé horecatrends van de winter en kun je wel wat inspiratie gebruiken richting de feestdagen? Zorg dan dat je erbij bent!Je waant je bij binnenkomst direct in winterse sferen waar Duvel  je verwelkomt met een 6,66% speciaalbier. Vervolgens laten Sir Edmond Gin, Fentimans, Royal Bliss en Springbay zien wat er absoluut niet op je drankkaart mag ontbreken. Knorr Professional presenteert haar demi glaces en fonds en Verstegen dé truc om de lekkerste loaded gerechten te creëren. De Krekerij laat je producten proeven die volledig zijn gemaakt van krekels en we vertellen je hoe je dé perfecte kaasplank met De Rotterdamsche Oude serveert. Uitpakken met desserts tijdens de feestdagen? EDough en Debic staan voor je klaar!

Benieuwd naar de deelnemers? Bekijk hier de volledige lijst.Datum: dinsdag 22 november 2022Tijd: 9:00 tot 16:00 uurLocatie: Schuttevaerweg 22Aansluitend ben je van harte welkom tijdens de Winterfest-borrel van 16:00 tot 18:00 uur. Onder het genot van een hapje, drankje én dj optreden luiden we alvast de feestdagen in.

Let op; het Tour Culinair is alleen toegankelijk voor Zegro klanten. Ben je nog niet in het bezit van een Zegro pas? Vraag je persoonlijke klantenpas gratis aan via deze link.

Deel dit bericht: