« Terug naar evenementen overzicht
Zegro Jubileumconcert

Zegro Jubileumconcert

Datum: 24 september 2022
Tijd: 19:00
Locatie: Onderzeebootloods

Het grootste horecafeest van de regio!

Vier je het 50-jarig jubileum van Zegro met ons mee? Op zaterdag 24 september 2022 organiseren we een spectaculair feest in de Onderzeebootloods. Al 50 jaar lang zijn wij dé groothandel voor horeca en grootverbruiker in de omgeving. Het is daarom de hoogste tijd voor een fantastisch feest samen met alle horecaondernemers, medewerkers en andere horecafanaten!

Hoe werkt het? 
Ter gelegenheid van het Zegro Jubileumconcert publiceren we vanaf 29 maart 2022 tot en met 10 september 2022 iedere week, als extra bijlage naast de reguliere maandelijkse folder, een jubileumfolder met scherpe aanbiedingen. In totaal verschijnen er 24 jubileumfolders met elk 50 actieproducten.

Ik wil voor toegangstickets sparen!
Je spaart volledig automatisch, het enige wat je moet doen is je aanmelden via het formulier op deze pagina. Zo weten wij dat je mee wilt sparen en zorgen we ervoor dat je gespaarde munten automatisch aan jouw account worden gekoppeld.

Meer informatie en muntensaldo bekijken
Na aanmelding op deze pagina ontvang je inloggegevens voor de website https://zegrojubileumconcert.nl. Via deze website kun je je spaarsaldo bekijken, de jubileumfolders inzien, lees je handige informatie over het concert en bestel je uiteindelijk je toegangstickets.

spaar button

Deel dit bericht: