Binnen de horeca is voedselveiligheid een belangrijk onderwerp. De afgelopen jaren is er bovendien steeds meer aandacht voor de regels rondom schoon en veilig werken in keukens. Voedselveiligheid blijft de verantwoordelijkheid van de ondernemer en kan per onderneming verschillen. In deze HACCP training gaan we daarom samen kijken aan welke zaken wel en niet voldaan moet worden.
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met HACCP en werkt met eten. De cursus is tevens geschikt voor medewerkers die eten vervoeren en bewaren. Nu ook als inompany-training af te nemen. Informeer naar de prijzen!
De cursus HACCP wordt op locatie bij horecagroothandel Zegro gehouden. De kosten betreffen €195,00 (Ex. BTW) per deelnemer. Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname van de Zegro Academy.
Datum | Training | Tijd | Locatie |
01 juli 2019 | HACCP | 9:30-16:30 | Zegro |
In onze HACCP training staat je bedrijf voorop. De formele wet- en regelgeving met betrekking tot de HACCP is zeer uitgebreid en complex. Wij kijken mee welke zaken wel en niet voor je bedrijf van toepassing zijn.
Kom je het HACCP certificaat bij ons halen? Neem dan contact met ons op via info@zegroacademy.nl voor meer informatie!