Kom culinair genieten in de KOOKGOOT

Op 25, 26 en 27 mei vindt een van de lekkerste evenementen van Rotterdam plaats: KOOKGOOT! Tijdens dit sfeervolle foodfestival wordt er weer volop gekookt in de Koopgoot door diverse Rotterdamse chef-koks. In de demokeukens zullen de heerlijkste gerechten klaargemaakt worden, en wie weet maak je kans aan een plek aan op de chique gedekte tafel in de Koopgoot voor de 3-gangen-lunch mede mogelijk gemaakt door Zegro. 

 

Tijdens de maaltijden zullen er heerlijke wijnen van Misty Cove, New Zeeland geschonken worden. Dit Nieuw-Zeelandse wijnhuis staat voor top wijnen om in goed gezelschap te nuttigen. De wijngaarden liggen in de adembenemende Marlborough Sounds, waardoor de wijn een rijke en volle smaak heeft. Aan tafel zullen de wijnen verdertoegelicht worden door een Ambassadeur van Misty Cove.

 

Daarnaast kan in de pop-up restaurants een variatie aan culinaire hoogstandjes besteld worden. Van fine-dining tot aan de Japanse keuken; er is voor ieder wel wat lekkers te vinden tijdens dit culinaire festijn. Het wordt dus optimaal genieten van heerlijk eten,  lekker wijnen, muziek en veel gezelligheid. Bent u er dit jaar ook bij?