Zegro biedt extra aandacht voor de jongste spruiten

Met de verse maaltijden van SPRUIT voor kinderen van 0 tot 3 jaar, is er in de horeca nu eindelijk aandacht voor de jongsten onder ons. SPRUIT is vanaf 15 juli bij Zegro beschikbaar zijn, voor de horeca en grootverbruiker. Deze babyvoeding biedt de oplossing voor ouders met jonge kinderen die vaak tegen een beperkte menukeuze voor baby’s en peuters aan lopen.

Lees meer

Krakend verse Schmidt Zeevis

Schmidt Zeevis voelt zich als een vis in het water binnen Zegro. Al ruim 30 jaar is Schmidt namelijk de hofleverancier van Zegro als het aankomt op visspecialiteiten. Met een eigen afdeling binnen Zegro, is Schmidt Zeevis niet meer weg te denken uit de Rotterdamse horeca. De vishandel is bovendien bekend van hun karakteristieke pand in de vorm van een schip, gedoopt door niemand minder dan koningin Máxima.

Lees meer

Booming business bij Catch

Wie weleens in de jachthaven van Scheveningen is geweest kan niet om restaurant Catch heen. Dit drie verdiepingen tellende visrestaurant heeft een schitterende ligging aan het water. Niet alleen van buiten is het een eyecatcher, de strakke en moderne inrichting straalt pure klasse uit. De ideale plek om eens lekker van verse vis te genieten.

Lees meer

OBBA: De mediterrane keuken op haar best

Gasten kunnen zich laten verrassen door de Turkish nouveau cuisine. Wat dit inhoudt? Heerlijke mediterrane gerechten met een Turkse touch en een Franse knipoog. Deze combinatie zorgt voor prachtig opgemaakte borden met mezze’s, salades en verschillende vis- en vleessoorten.

Lees meer

Teamleider logistiek

Ben jij een ervaren teamleider logistiek? Durf jij je medewerkers te complimenteren, maar ook op een coachende wijze aan te spreken als het even niet lekker loopt? Dan is deze functie iets voor jou ! Je werkt volgens een rooster, die je onderling afstemd met je team. Van maandag t/m zaterdag tussen 04.00 en 01.00 uur. Indien nodig ben je flexibel in het draaien van diverse ploegendiensten en werk je af en toe op de zondag (ter vervanging).

Lees meer

Vacature assistent manager logistiek

We zoeken een echte People manager die het zakelijk doel niet uit het oog verliest. Als assistent manager ben je verantwoordelijk voor de logistieke resultaten van Zegro in de breedste zin van het woord. De logistieke prestaties, de logistieke bezetting en coaching van je teamleider, daar haal jij energie uit! Je geeft leiding aan de teamleiders orderpick, procesondersteuners en teamleider goederen ontvangst. Je rapporteert hiërarchisch aan de manager logistiek.

Lees meer

Siciliaanse legende: La Salute

In de charmante Bergse Dorpsstraat is La Salute te vinden. Dit legendarische Italiaanse restaurant is bij veel Rotterdammers bekend. Maar wat is het verhaal achter deze bijzondere eetgelegenheid? Wij gingen erheen om eigenaar Libero het hemd van het lijf te vragen.

Lees meer

Vivre productions - Ondernemen vanuit het hart!

Vivre Productions organiseert onder andere jubilea, bedrijfsuitjes en festivals vanaf 250 personen. Bij hun evenementen kiezen zij veelal Zegro als partner, omdat dit volgens hen de meest Rotterdamse horecahandel is en een echt familiebedrijf. Bovendien hebben ze feeling met de stad en geven ze persoonlijke begeleiding. De gemeenschappelijke factor? Ondernemen vanuit het hart.

Lees meer

Tommy’s Barbecue: een smakelijk succesverhaal

Na twee jaar in de Verenigde Staten te hebben doorgebracht, kreeg Thomas Diepenhorst de smaak voor het echte Amerikaanse barbecuen te pakken. Deze ervaring inspireerde hem om Tommy’s Barbecue op te zetten, een authentieke foodtruck met Amerikaanse barbecuegerechten. Enkele jaren later reist hij heel het land door met zijn zelf ontwikkelde foodtrucks en staat hij op de grootste festivals. Dit is zijn succesverhaal.

Lees meer

Horeca Groothandel Zegro en grootkeuken specialist FM Groep gaan samenwerking aan

Zegro en FM Groep zijn officieel partners geworden. De twee partijen zullen elkaar vanaf nu introduceren bij nieuwe en bestaande klanten, om zo een totaalpakket van services aan te bieden. Voor Zegro klanten betekent dit een directe lijn met een betrouwbare keukenleverancier, die mee kan denken over oplossingen voor hun keuken. Klanten van FM Groep kunnen naast het onderhoud en de installatie van een keuken, nu ook de bevoorrading van deze keuken laten regelen door Zegro. Beide partijen blijven echter zelfstandig opereren.

Lees meer

Pain Capitaine wordt Pain Ami

Vanaf week 20 gaat Pain Capitaine van TopClass verder onder de naam Pain Ami. De kwaliteit van het assortiment verandert niet. Deze blijft 100% identiek: rustiek brood met karakter. Er is zelfs sprake van een upgrade doordat een aantal exclusieve soorten aan het broodconcept is toegevoegd. Het broodconcept heeft naast de traditionele bake-off producten als baguettes en pistolets ook diverse exclusieve broodsoorten in het assortiment. Stuk voor stuk rustieke broden op een steenovenvloer gebakken. Hierdoor hebben de broden een dunne, krokante korst en volle smaak. De luchtige, open structuur van het broodkruim maakt het brood bovendien onderscheidend.

Lees meer

Nieuwe vormgeving Fentimans producten

(bron: Craft Drinks) Waarschijnlijk is het u al opgevallen dat er het een en ander veranderd is aan de vormgeving van uw Fentimans producten. Middels dit schrijven willen wij deze aanpassingen toelichten. Ten eerste willen we expliciet duidelijk maken dat aan de recepturen niks is veranderd. Aangezien het Tonic Water de meest rigoureuze make-over heeft gehad, bestond daar in bijzonder twijfel over. In de bijlage vindt u een officieel statement van Fentimans wat bevestigd dat er inderdaad niks veranderd is aan het product.

Lees meer

GANZ, de invulling voor het overschot aan overheerlijk Hollands ganzenvlees

Ontstaan uit voorliefde voor het smakelijke stukje vlees en het gebrek aan afzetmarkt voor de Hollandse gans, heeft Raaskal een bijzondere en smakelijke snacklijn ontwikkeld op basis van 100% Hollands ganzenvlees. De bitterballen en kroketten zijn goed gevuld met vlees, want gans is er genoeg.

Lees meer

Vacature Klantenservice

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten! Je weet wat de klanten willen en speelt hier op in. Het beantwoorden van vragen, klachten afhandeling en vooral zoeken naar oplossingen zijn belangrijke taken.

Lees meer

Vacature stagiair vinoloog/sommelier

Wij hebben binnen ons wijnteam ruimte om een stagiair de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een stageplek en ben je erg leergierig? Wellicht word jij onze nieuwe stagiair van het wijnteam binnen onze sales afdeling. De taken zullen vooral bestaan uit het meewerken met en het ondersteunen van onze Vinologen.

Lees meer

Vacature weekendhulp orderpick

Wij zoeken enthousiaste medewerkers op oproepbasis in de weekenden geld bij willen verdienen. Je komt te werken bij orderpicking in het Distributie Centrum. Je verzamelt orders voor onze klanten zet ze klaar voor transport. Je maakt hierbij gebruik van handscanners.

Lees meer

Vacature Chauffeur

Zorg jij er binnenkort voor dat onze klanten hun orders op tijd en naar volle tevredenheid ontvangen? Kan je goed met mensen overweg en ben je stressbestendig? Dan is dit misschien de baan voor jou!

Lees meer

Vacature Crossdocker

Een heel belangrijke en uitdagende functie! Je werkt op het ‘dock’, de laadruimte van de chauffeurs in een gekoelde omgeving. Jouw taak is, om alle producten die bij onze klanten geleverd moeten worden, te sorteren en de containers of kratten bij de juiste route te zetten. Bovendien voer je een laatste controle uit. Een functie met veel verantwoordelijkheid!

Lees meer
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief