Werk in uitvoering

Matlingeweg (tussen Sevillaweg en Industrieweg) en Oost-Abtsbrug gedurende drie weken afgesloten De aannemer van het project, Aannemingsbedrijf Wallaard Noordeloos, heeft de planning zo aan kunnen passen dat de werkzaamheden aan de brug en daarmee de afsluiting van de brug is verkort naar drie weken. De werkzaamheden aan de Matlingeweg tussen de Sevillaweg en de Industrieweg en Oost-Abtsbrug worden van 14 juli 21.00 uur tot en met 7 augustus 05.00 uur uitgevoerd.

Lees meer

Zegro winnaar van de Hart voor Rotterdam prijs

Donderdag 18 mei jl. organiseerden MKB Rotterdam Rijnmond en het WerkgeversServicepunt Rijnmond voor de 6e keer de MKB lenteborrel op De Delft. Dit keer ook weer in samenwerking met Yes We Care i.v.m de uitreiking van de Hart voor Rotterdam prijs. De Hart voor Rotterdam prijs is een ondernemersprijs prijs om ondernemers te inspireren op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Ieder jaar heeft de prijs een ander thema. Het is vorig jaar begonnen met het thema ‘jeugdwerkloosheid’. Het thema van dit jaar was ‘participatie door mensen met een arbeidsbeperking’.

Lees meer

ZEGRO winnaar MKB Rotterdam Rijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2016!

Tijdens de zeer drukbezochte MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel 2016 is ZEGRO uitgeroepen tot ”MKB Rotterdam Riijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2016”! Uit een zeer groot aantal kandidaten waren 4 genomineerden overgebleven, te weten: Ferro-Fix, De Rotterdam B.V. (Het SS Rotterdam), Richard Shoes en ZEGRO.

Lees meer

Restaurants, doe mee met de Culinaire Hoed

Beste restauranthouder, Speciaal voor de restaurants in de regio Rotterdam organiseert de Daniel den Hoed Stichting in samenwerking met de Zegro en de Buik van Rotterdam de actie “De Culinaire Hoed”. Doe je ook mee? Wat is "De Culinaire Hoed"? De Culinaire Hoed is een fundraisingsactie waarbij we alle restaurants in de regio Rotterdam vragen een Daniel den Hoed – menu samen te stellen, op de kaart te zetten en een deel van de opbrengst te doneren aan de Daniel den Hoed Stichting.

Lees meer

Zegro beste stagebedrijf Rotterdam

Zegro, dé groothandel voor horeca en grootverbruiker, is door Zadkine Logistiek Opleidingscentrum uit 216 bedrijven verkozen tot beste stagebedrijf van Rotterdam. “Zegro is een bedrijf waarbij stagiaires zich veilig voelen en zeer goed begeleid worden” aldus
Dhr. Jan van Snek en Dhr. John Braun van Zadkine.

Lees meer

De Buik van Rotterdam bij Zegro

ZEGRO, AL MEER DAN VEERTIG JAAR EEN BEGRIP IN ROTTERDAM Zegro, wie kent het niet? De groothandel levert sinds jaar en dag het overgrote deel van de Rotterdamse horeca en drukt daarmee een flinke stempel op ons culinaire klimaat. Zegro is zelf ook een door en door Rotterdams bedrijf, zowel in woord als in daad. De Buik werd nieuwsgierig en ging langs.

Lees meer

Vrachtwagens op zonnepanelen

Rotterdam - In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft Zegro geïnvesteerd in vrachtwagens die zijn voorzien van een Solcar opbouw, dat is een koelopbouw die op zonne-energie werkt.

Lees meer
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief