Hollandia heet binnenkort Debic (mei 2018)

De horeca is in beweging. Gasten stellen hogere eisen aan kwaliteit en verwachten vernieuwende concepten. Voor horeca ondernemers is het van belang zich hierop te onderscheiden. Ondernemers en chefs worden gedwongen om keuzes te maken, waarbij de vraag naar convenience concepten, inspiratie en vak -en ondernemersgerichte kennis toeneemt.

Lees meer

NY Basement wint Gouden Culinaire Hoed

NY Basement winnaar van de Gouden Culinaire Hoed De Culinaire Hoed is een samenwerking tussen de Daniel den Hoed Stichting, Zegro Centrum en De Buik van Rotterdam. Restaurant NY Basement heeft van december 2016 t/m eind augustus 2017 hun Verrassingsmenu omgetoverd tot het Daniel den Hoed Menu. Van elk menu ging € 2,50 naar de Daniel den Hoed.

Lees meer

Burgemeester Aboutaleb op bezoek bij Zegro Rotterdam

Woensdag 29 november jl. bracht burgemeester Aboutaleb een bezoek aan Zegro Rotterdam. De reden van zijn bezoek was dat Zegro “De Hart voor Rotterdam prijs” gewonnen heeft. “De Hart voor Rotterdam prijs” is een ondernemersprijs op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Ieder jaar wordt deze prijs uitgereikt door MKB Rotterdam Rijnmond en het WerkgeversServicePunt Rijnmond. Het thema van dit jaar was ‘participatie door mensen met een arbeidsbeperking’.

Lees meer

Verwachte prijsstijging wijnen

Het KVNW heeft bekend gemaakt dat de wereldwijde wijnproductie 2017 8,2% lager is dan in 2016. De lage productie is te wijten aan de klimaatverandering die een beduidende invloed heeft op de opbrengst en de kwaliteit van wijndruiven. Zo is de productie in Italië, Frankrijk en Spanje zelfs historisch laag te noemen. Bij veel producenten is 30% tot 50% minder geoogst en geproduceerd. Zo ook een aantal producenten van Zegro, hebben maar liefst 50% minder geproduceerd. Door deze lage oogst- en productieopbrengst worden er (fikse) prijsstijgingen verwacht op de nieuwe wijnoogst 2017.

Lees meer

45 jaar horeca & 45 jaar Zegro

Op 9 oktober vierde Zegro haar 45-jarig bestaan. Sinds 1972 leveren zij alles wat nodig is voor hotels, restaurants en café’s in Rotterdam en omstreken. Je zou kunnen zeggen dat Zegro en de Rotterdamse horeca onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Een mooie gelegenheid dus om terug te blikken op 45 jaar horeca in Rotterdam.

Lees meer

Zegro winnaar van de Hart voor Rotterdam prijs

Donderdag 18 mei jl. organiseerden MKB Rotterdam Rijnmond en het WerkgeversServicepunt Rijnmond voor de 6e keer de MKB lenteborrel op De Delft. Dit keer ook weer in samenwerking met Yes We Care i.v.m de uitreiking van de Hart voor Rotterdam prijs. De Hart voor Rotterdam prijs is een ondernemersprijs prijs om ondernemers te inspireren op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Ieder jaar heeft de prijs een ander thema. Het is vorig jaar begonnen met het thema ‘jeugdwerkloosheid’. Het thema van dit jaar was ‘participatie door mensen met een arbeidsbeperking’.

Lees meer

Zegro winnaar MKB Rotterdam Rijnmond Leerwerkbedrijf van het jaar 2016!

Tijdens de zeer drukbezochte MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel 2016 is ZEGRO uitgeroepen tot ”MKB Rotterdam Riijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2016”! Uit een zeer groot aantal kandidaten waren 4 genomineerden overgebleven, te weten: Ferro-Fix, De Rotterdam B.V. (Het SS Rotterdam), Richard Shoes en ZEGRO.

Lees meer

Zegro beste stagebedrijf Rotterdam

Zegro, dé groothandel voor horeca en grootverbruiker, is door Zadkine Logistiek Opleidingscentrum uit 216 bedrijven verkozen tot beste stagebedrijf van Rotterdam. “Zegro is een bedrijf waarbij stagiaires zich veilig voelen en zeer goed begeleid worden” aldus
Dhr. Jan van Snek en Dhr. John Braun van Zadkine.

Lees meer

De Buik van Rotterdam bij Zegro

ZEGRO, AL MEER DAN VEERTIG JAAR EEN BEGRIP IN ROTTERDAM Zegro, wie kent het niet? De groothandel levert sinds jaar en dag het overgrote deel van de Rotterdamse horeca en drukt daarmee een flinke stempel op ons culinaire klimaat. Zegro is zelf ook een door en door Rotterdams bedrijf, zowel in woord als in daad. De Buik werd nieuwsgierig en ging langs.

Lees meer

Vrachtwagens op zonnepanelen

Rotterdam - In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft Zegro geïnvesteerd in vrachtwagens die zijn voorzien van een Solcar opbouw, dat is een koelopbouw die op zonne-energie werkt.

Lees meer
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief