ZEGRO winnaar MKB Rotterdam Rijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2016!

Tijdens de zeer drukbezochte MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel 2016 is ZEGRO uitgeroepen tot ”MKB Rotterdam Riijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2016”! Uit een zeer groot aantal kandidaten waren 4 genomineerden overgebleven, te weten: Ferro-Fix, De Rotterdam B.V. (Het SS Rotterdam), Richard Shoes en ZEGRO.

Lees meer

100% echt authentiek! Een enorm succes!

​100% echt authentiek! De nieuw opgezette inspiratie dag van Zegro was een enorm succes! Op maandag 7 november heeft Zegro met medewerking van een groot aantal klanten en leveranciers een inspiratie dag georganiseerd ‘om je vingers bij af te likken’. Productdemonstraties op de winkelvloer, muziek en eet-entertainment van diverse Rotterdamse chefs van de toekomst, gingen hand in hand. In het Smaakcollege werden de gehele dag masterclasses en workshops gehouden waarbij diverse trends werden uitgelicht! Een inspirerende dag waarbij u volgende keer zeker niet mag ontbreken!

Lees meer

Restaurants, doe mee met de Culinaire Hoed

Beste restauranthouder, Speciaal voor de restaurants in de regio Rotterdam organiseert de Daniel den Hoed Stichting in samenwerking met de Zegro en de Buik van Rotterdam de actie “De Culinaire Hoed”. Doe je ook mee? Wat is "De Culinaire Hoed"? De Culinaire Hoed is een fundraisingsactie waarbij we alle restaurants in de regio Rotterdam vragen een Daniel den Hoed – menu samen te stellen, op de kaart te zetten en een deel van de opbrengst te doneren aan de Daniel den Hoed Stichting.

Lees meer

Zegro beste stagebedrijf Rotterdam

Zegro, dé groothandel voor horeca en grootverbruiker, is door Zadkine Logistiek Opleidingscentrum uit 216 bedrijven verkozen tot beste stagebedrijf van Rotterdam. “Zegro is een bedrijf waarbij stagiaires zich veilig voelen en zeer goed begeleid worden” aldus
Dhr. Jan van Snek en Dhr. John Braun van Zadkine.

Lees meer

Tour for Life renners aangekomen in Rotterdam!

De 160 Tour for Life-renners fietsten voor kankeronderzoek maar liefst 1.380 km in 8 dagen van Italië naar Nederland en hebben een bedrag van € 855.200,- opgehaald. Topprestatie! Eén van deze helden was onze eigen Edwin van Leeuwen, Hoofd Inkoop bij Zegro.

Lees meer

De Buik van Rotterdam bij Zegro

ZEGRO, AL MEER DAN VEERTIG JAAR EEN BEGRIP IN ROTTERDAM Zegro, wie kent het niet? De groothandel levert sinds jaar en dag het overgrote deel van de Rotterdamse horeca en drukt daarmee een flinke stempel op ons culinaire klimaat. Zegro is zelf ook een door en door Rotterdams bedrijf, zowel in woord als in daad. De Buik werd nieuwsgierig en ging langs.

Lees meer

Vrachtwagens op zonnepanelen

Rotterdam - In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft Zegro geïnvesteerd in vrachtwagens die zijn voorzien van een Solcar opbouw, dat is een koelopbouw die op zonne-energie werkt.

Lees meer
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief