Aangepast bestel- en leverschema rondom de feestdagen.

Graag willen wij u informeren over de afwijkende afleverdagen rondom de feestdagen. Op donderdag 25 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaart. Wij leveren dan geen bestellingen uit. Alle bestellingen worden automatisch doorgeschoven naar vrijdag 26 mei. Op maandag 5 juni zijn wij gesloten in verband met 2e Pinksterdag en leveren wij geen bestellingen uit. Alle bestellingen worden automatisch doorgeschoven naar dinsdag 6 juni.

Lees meer

Werk in uitvoering

​Vanaf 1 juli tot en met 12 augustus 2017 start de gemeente Rotterdam met de aanpassing van de Oost-Abtsbrug en werkzaamheden aan de Matlingeweg tussen de Sevillaweg en de Industrieweg. Hierdoor is er in deze periode geen verkeer mogelijk tussen de Spaanse Polder en bedrijventerrein Noord- West met uitzondering van fietsers, voetgangers, hulpdiensten en de lijnbus van de RET.

Lees meer

ZEGRO winnaar MKB Rotterdam Rijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2016!

Tijdens de zeer drukbezochte MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel 2016 is ZEGRO uitgeroepen tot ”MKB Rotterdam Riijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2016”! Uit een zeer groot aantal kandidaten waren 4 genomineerden overgebleven, te weten: Ferro-Fix, De Rotterdam B.V. (Het SS Rotterdam), Richard Shoes en ZEGRO.

Lees meer

Restaurants, doe mee met de Culinaire Hoed

Beste restauranthouder, Speciaal voor de restaurants in de regio Rotterdam organiseert de Daniel den Hoed Stichting in samenwerking met de Zegro en de Buik van Rotterdam de actie “De Culinaire Hoed”. Doe je ook mee? Wat is "De Culinaire Hoed"? De Culinaire Hoed is een fundraisingsactie waarbij we alle restaurants in de regio Rotterdam vragen een Daniel den Hoed – menu samen te stellen, op de kaart te zetten en een deel van de opbrengst te doneren aan de Daniel den Hoed Stichting.

Lees meer

Zegro beste stagebedrijf Rotterdam

Zegro, dé groothandel voor horeca en grootverbruiker, is door Zadkine Logistiek Opleidingscentrum uit 216 bedrijven verkozen tot beste stagebedrijf van Rotterdam. “Zegro is een bedrijf waarbij stagiaires zich veilig voelen en zeer goed begeleid worden” aldus
Dhr. Jan van Snek en Dhr. John Braun van Zadkine.

Lees meer

Tour for Life renners aangekomen in Rotterdam!

De 160 Tour for Life-renners fietsten voor kankeronderzoek maar liefst 1.380 km in 8 dagen van Italië naar Nederland en hebben een bedrag van € 855.200,- opgehaald. Topprestatie! Eén van deze helden was onze eigen Edwin van Leeuwen, Hoofd Inkoop bij Zegro.

Lees meer

De Buik van Rotterdam bij Zegro

ZEGRO, AL MEER DAN VEERTIG JAAR EEN BEGRIP IN ROTTERDAM Zegro, wie kent het niet? De groothandel levert sinds jaar en dag het overgrote deel van de Rotterdamse horeca en drukt daarmee een flinke stempel op ons culinaire klimaat. Zegro is zelf ook een door en door Rotterdams bedrijf, zowel in woord als in daad. De Buik werd nieuwsgierig en ging langs.

Lees meer

Vrachtwagens op zonnepanelen

Rotterdam - In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft Zegro geïnvesteerd in vrachtwagens die zijn voorzien van een Solcar opbouw, dat is een koelopbouw die op zonne-energie werkt.

Lees meer
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief