45 JAAR HORECA & 45 JAAR ZEGRO

Op 9 oktober vierde Zegro haar 45-jarig bestaan. Sinds 1972 leveren zij alles wat nodig is voor hotels, restaurants en café’s in Rotterdam en omstreken. Je zou kunnen zeggen dat Zegro en de Rotterdamse horeca onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Een mooie gelegenheid dus om terug te blikken op 45 jaar horeca in Rotterdam.

Lees meer

Fipronil crisis

Helaas worden wij nog achtervolgd door de Fipronil crisis. Bij onze toeleveranciers van vloeibare eiproducten worden alle producties extra gecheckt zodat de levering een behoorlijke vertraging oploopt. Er zijn hierdoor een aantal soorten uit voorraad geraakt. Wij doen ons uiterste best om deze producten zo snel mogelijk weer op voorraad te krijgen.

Lees meer

Er dreigt een botertekort in Europa.

De handelsprijs van boter en room is het afgelopen jaar verdubbeld. Want vet is weer hip. Enige probleem: de melkproductie is gedaald. Annemieke van Dongen 28-07-17, 06:56 De vraag is zo groot, dat er geen han­dels­voor­ra­den meer zijn. Dat drijft de prijs op Rob van Dongen ,,De trend is dat consumenten meer natuurlijke producten willen eten'', legt zuivelanalist Richard Scheper van de Rabobank uit. ,,Mensen kiezen vaker roomboter in plaats van margarine of halvarine. Vet wordt minder als ongezond beschouwd.''

Lees meer

Zegro winnaar van de Hart voor Rotterdam prijs

Donderdag 18 mei jl. organiseerden MKB Rotterdam Rijnmond en het WerkgeversServicepunt Rijnmond voor de 6e keer de MKB lenteborrel op De Delft. Dit keer ook weer in samenwerking met Yes We Care i.v.m de uitreiking van de Hart voor Rotterdam prijs. De Hart voor Rotterdam prijs is een ondernemersprijs prijs om ondernemers te inspireren op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Ieder jaar heeft de prijs een ander thema. Het is vorig jaar begonnen met het thema ‘jeugdwerkloosheid’. Het thema van dit jaar was ‘participatie door mensen met een arbeidsbeperking’.

Lees meer

ZEGRO winnaar MKB Rotterdam Rijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2016!

Tijdens de zeer drukbezochte MKB Rotterdam Rijnmond Kerstborrel 2016 is ZEGRO uitgeroepen tot ”MKB Rotterdam Riijnmond Leerwerkbedrijf van het Jaar 2016”! Uit een zeer groot aantal kandidaten waren 4 genomineerden overgebleven, te weten: Ferro-Fix, De Rotterdam B.V. (Het SS Rotterdam), Richard Shoes en ZEGRO.

Lees meer

Zegro beste stagebedrijf Rotterdam

Zegro, dé groothandel voor horeca en grootverbruiker, is door Zadkine Logistiek Opleidingscentrum uit 216 bedrijven verkozen tot beste stagebedrijf van Rotterdam. “Zegro is een bedrijf waarbij stagiaires zich veilig voelen en zeer goed begeleid worden” aldus
Dhr. Jan van Snek en Dhr. John Braun van Zadkine.

Lees meer

De Buik van Rotterdam bij Zegro

ZEGRO, AL MEER DAN VEERTIG JAAR EEN BEGRIP IN ROTTERDAM Zegro, wie kent het niet? De groothandel levert sinds jaar en dag het overgrote deel van de Rotterdamse horeca en drukt daarmee een flinke stempel op ons culinaire klimaat. Zegro is zelf ook een door en door Rotterdams bedrijf, zowel in woord als in daad. De Buik werd nieuwsgierig en ging langs.

Lees meer

Vrachtwagens op zonnepanelen

Rotterdam - In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft Zegro geïnvesteerd in vrachtwagens die zijn voorzien van een Solcar opbouw, dat is een koelopbouw die op zonne-energie werkt.

Lees meer
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief