Aangepast bestel- en leverschema rondom de feestdagen.

Geachte relatie,

Graag informeren wij u over onze aangepaste openingstijden en levermomenten rondom de feestdagen.

 Op maandag 25 en dinsdag 26 december zijn wij gesloten en leveren we geen bestellingen uit. Indien u op een van deze dagen normaliter een levering van ons ontvangt , willen  wij u de mogelijkheid bieden om uw levering te ontvangen op zaterdag 23 of zondagmorgen  24 december.

Wij vragen u om dit uiterlijk 1 december voor 17.00u aan ons door te geven via het mailadres feestdagen@zegro.nl. Indien wij geen reactie van u ontvangen gaan wij ervanuit dat u geen alternatief levermoment wenst.

Mocht u een bestelling plaatsen voor levering op maandag of dinsdag zullen wij deze automatisch verschuiven naar woensdag 27 december.

Tevens willen wij u erop attenderen dat onze winkel op zaterdag 23 december van 07.00u tot 15.00 geopend is en op zondag 24 december van 09.00 tot 13.00u.

Op maandag 1 januari zijn wij gesloten. Indien u normaliter een levering van ons ontvangt op maandag zullen wij de door u geplaatste bestelling automatisch verschuiven naar dinsdag 2 januari.

Door de drukte kan het voorkomen dat wij afwijken van de bij u bekende levertijden.

Wij vragen uw begrip hiervoor.

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande, verzoeken wij u voor 1 december contact op te nemen met onze klantenservice op telefoonnummer 010-2987474 of een e-mail te sturen naar

feestdagen@zegro.nl.

met vriendelijke groet,

Zegro

 

 


Terug naar overzicht
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief