« Terug naar nieuwsoverzicht

Achter de schermen met Danielle de Bie

Achter de schermen Achter de schermen met Danielle de Bie

'Niets is te gek!'

Ze is de spin in het web en een echte duizendpoot; we hebben het natuurlijk over Danielle de Bie. Deze teamleider kassa, receptie en brasserie is er pas een paar maanden, maar is nu al niet meer weg te denken uit onze winkel. Een compleet nieuw gezicht is ze echter niet, velen kennen Danielle al van haar tijd als organisator van verschillende horeca evenementen. In deze editie van ‘Achter de schermen’ komen we meer te weten over Zegro powervrouw Danielle de Bie.

Leidinggeven en organiseren zijn Danielle op het lijf geschreven. Zo runde ze lange tijd een eigen zaak in interieur design en organiseerde ze vele evenementen en partijen in de horeca. Toen ze op de vacature van teamleider kassa, receptie en brasserie werd gewezen door één van onze accountmanagers hoefde ze dan ook niet lang na te denken. Een dag stil zitten is namelijk niets voor Danielle en het was tijd voor een nieuwe uitdaging.

Op onze werkvloer kon ze direct aan de bak. Er moest namelijk een goed geolied team gevormd worden. Gelukkig was dit precies de uitdaging die de spontane Danielle nodig had. Binnen korte tijd wist ze samen met haar team van 18 dames een sterke eenheid op te bouwen, waarin steun, vertrouwen en teamspirit voorop staan. Haar team kan dan ook altijd op haar rekenen en ze is een vrouw van haar woord.

Als sociaal dier in hart en nieren is het veelvuldige contact met klanten en haar team één van de grootste pluspunten van Danielle’s functie. Ze is het gezicht van de winkel en het aanspreekpunt voor onze klanten. Wie weleens het genoegen heeft gehad om van Danielle een rondleiding door de winkel te krijgen, weet dat haar gezellige babbel geen grenzen kent. Ze is uniek in haar soort en doet de dingen op haar eigen manier.

Naast al deze gezelligheid, kun je echter 100% op Danielle rekenen om de kassa’s, brasserie en receptie soepel te laten draaien, haar team te coördineren en bij te springen waar dat nodig is. Niets is voor Danielle te gek. Ze heeft al veel bereikt in de afgelopen paar maanden, wat mooie dingen beloofd voor de toekomst. We zijn dan ook trots om haar als teamleider te hebben.

Deel dit bericht: