« Terug naar nieuwsoverzicht

Achter de schermen met Jeroen Engering

Achter de schermen Achter de schermen met Jeroen Engering

‘Eén Zegro, één team’

Wist je dat onze zuivelafdeling de coolste afdeling van onze winkel is? Onder leiding van Jeroen Engering zorgt het zuivelteam er dag in dag uit voor dat de zuivelafdeling, waaronder ook de melkcel, vleeswaren en kaasafdeling vallen, optimaal bevoorraad is. Alles om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor deze editie van ‘Achter de Schermen’ trokken we de stoute schoenen (en een warm vest) aan en zochten we teamleider Jeroen Engering op voor een kijkje op de zuivelafdeling.

De Zegro carrière van Jeroen begon al vroeg. In 2008 startte hij als medewerker bij de kaas. Al snel ontwikkelde hij echter een passie voor het orderpicken en stapte hij over naar het team van orderpickers. Na zeven jaar in de vroege en late uurtjes paraat te hebben gestaan, besloot Jeroen toch weer terug te gaan naar zijn eerste passie: de zuivelafdeling. Daar is hij tot vandaag de dag teamleider van een team van vier collega’s.

Samen met zijn team controleert Jeroen of alle leveringen goed zijn binnengekomen, verwerkt hij bestellingen en beantwoordt hij de vragen van klanten. Bovendien zet hij de lijnen uit voor het team en zorgt hij dat alles op zijn deel van de werkvloer op rolletjes verloopt. Is er iets niet geleverd? Dan komt Jeroen in actie en neemt hij zo snel mogelijk contact op met de leverancier. Heeft iemand binnen 4 dagen 1.000 kazen nodig? Geen probleem samen met het inkoopteam en de leveranciers zorgt Jeroen dat het geregeld wordt.

Ondanks alle hectiek die de werkdag zo nu en dan kan brengen, vindt Jeroen het mooi om te zien hoe zijn team keer op keer haar schouders er weer onder zet. ‘‘Met zijn allen zijn we één Zegro, één team en zorgen we dat er een tandje wordt bijgezet wanneer dat nodig is’’, aldus Jeroen. Samen zorgt iedereen ervoor dat zowel de winkel- als de bezorgklant zo goed mogelijk bediend worden. Die collegialiteit is wat zijn werk zo leuk maakt.

Nog iets wat Jeroen energie geeft is het bezoeken van grote evenementen zoals de grootste versmarkt van Europa; Marché de Rungis in Parijs. Dat is een ervaring die hem nog goed bijstaat. Een walhalla voor liefhebbers van verse vis, vlees, groenten, kaas en delicatessen. Dit soort kansen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en zichzelf verder te ontwikkelen grijpt Jeroen dan ook met beide handen aan. Zo kan hij klanten nóg beter van dienst zijn.

Deel dit bericht: