« Terug naar nieuwsoverzicht

Achter de schermen met Morteza Sarwari

Achter de schermen Achter de schermen met Morteza Sarwari

‘Van reactief naar proactief’

Het leven van een Teamleider Klantcontactcenter gaat niet altijd over rozen. Als er iemand is die er een positieve draai aan kan geven, is het echter Morteza Sarwari. Hij is nog geen halfjaar onderdeel van ons gevarieerde team, maar hij voelt zich al helemaal thuis. Zijn vooruitziende blik en commerciële ambities, blazen een vernieuwende wind door onze gangen. Wij liepen voor even met Morteza mee om te zien hoe hij zijn ambities waarmaakt.

Waarom Zegro? Omdat Zegro anders is dan andere groothandels in de regio. Dankzij zijn tijd bij Unilever was Morteza al goed bekend met Zegro en proefde hij direct dat wij een stuk persoonlijker en met hart voor de regio te werk gaan. Dat is maar goed ook, want hierdoor wisten wij Morteza te overtuigen om ons Klantcontactcenter onder zijn hoede te nemen. Hier geeft hij een nieuwe impuls aan ons motto ‘Samen maken we ambities waar’.

Dit doet hij door een schakeling van reactief, naar proactief handelen te maken binnen het team. Met de klant meedenken, ondersteuning bieden en betrokkenen tijdig informeren wanneer iets niet volgens plan dreigt te verlopen; zijn allemaal stappen die bijdragen aan de commercialisering van het Klantcontactcenter. Allemaal met het oog op het bieden van optimale klantvriendelijkheid.

De tijden zijn namelijk aan het veranderen. Auto’s rijden tegenwoordig op elektriciteit en hamburgers bevatten niet altijd vlees meer. Daar moet je op inspelen volgens Morteza. Dit betekent met de tijd meegaan en verder vooruit denken dan enkel in het hier en nu. Hij ziet een mooie toekomst voor zich, maar daar moeten we wel met zijn allen naartoe werken.

Dat is één van de dingen die hij zo leuk vindt aan zijn werk; de lijnen zijn kort en verbeteringen zijn altijd bespreekbaar. Hierdoor merkt hij echt dat zijn ideeën gehoord worden en iedereen bereid is om de benodigde veranderingen te maken. Als een coach in een elftal geeft hij zijn team aanwijzingen en schakelt hij met alle verschillende afdelingen. Deze positieve wind mag dan ook nog lang door onze gangen blijven waaien!

Ook werken binnen ons ambitieuze team? Bekijk onze vacatures: https://www.zegro.nl/vacatures

Deel dit bericht: