« Terug naar nieuwsoverzicht

Art of Activation

Blogs Art of Activation

 

Van een stoffig kantoor, naar koken in één van de leukste foodtrucks van Nederland. Terence Keyzer is het levende bewijs dat dromen echt uit kunnen komen. Enkele jaren geleden werkte hij nog op een kantoor. Net als veel anderen verloor hij zijn baan als gevolg van de crisis. Na dagen thuiszitten en naar kookprogramma’s kijken op de televisie, wist Terence echter wat hem te doen stond. Hij besloot te gaan koken. Eerst voor vrienden, toen als hobbyist voor catering bedrijven van kennissen. Al snel bleek dat hij een geboren kok is en werd hij gevraagd om voor de foodtrucks van Art of Activation te koken. 

Sinds twee jaar kookt Terence de heerlijkste Aziatische gerechten voor deze Conimex foodtruck. Van groene en rode curries tot Nasi Goreng met Saté Ajam, Terence tovert keer op keer fantastische gerechten tevoorschijn. Met een combinatie van verse Zegro producten en de Asian Streetfood producten van Conimex, kan het ook bijna niet misgaan. Om inspiratie op te doen voor gerechten ging Terence terug naar zijn Aziatische roots. De basis van zijn gerechten zijn dan ook de familierecepten die hij vanuit huis heeft meegekregen. 

De trots van Terence is zijn saté. De super malse kip en traditionele pindasaus, laten elke andere kipsaté verbleken op de festivals waar de foodtruck staat. Hij kookt vanuit het hart en dat proef je. Alle gerechten worden ter plekke klaargemaakt op (food)festivals als Foodstock, Lepeltje Lepeltje, Rrrollend, Mysteryland, ADE, Into the Woods en Defqon. Tussen de sfeer en chaos van deze evenementen hoopt Terence bezoekers dat ‘wauw’ moment te bezorgen. Vaak zijn de mensen nog wat sceptisch bij het zien van de truck, maar zodra ze van de gerechten geproefd hebben zijn ze helemaal om. Het unieke concept van echt koken met pure producten in naam van een merk, is wat deze foodtruck tot een succes maakt. 

Naast de Asian Streetfood Market, kookt Terence ook voor What the Eggz. Een foodtruck waarin het ei op alle manieren die je maar kunt bedenken wordt klaargemaakt. Van broodjes roerei tot de klassieke bacon & eggs. Het ideale ontbijt voor de festivalganger. De dynamiek van deze foodtruck is compleet anders dan die van de Asian Streetfood Market en meer een show dan puur koken. Toch houdt Terence evenveel van beide foodtrucks. De vrijheid, de festivalsfeer en de afwisseling hebben hem hernieuwde energie gegeven. Met een verhaal als dit lijkt niets meer onmogelijk!

Kijk ook eens op www.artofactivation.nl

Deel dit bericht: