« Terug naar nieuwsoverzicht

Belangrijke mededeling m.b.t. het coronavirus

Blogs Belangrijke mededeling m.b.t. het coronavirus

Beste relatie,

De overheid heeft op zondag 15 maart jl. nieuwe maatregelen getroffen, waaronder het sluiten van alle horecagelegenheden. Wij beseffen dat deze maatregelen verregaande gevolgen voor een groot deel van onze klanten zal hebben en daarmee ook voor ons.

Wij zijn genoodzaakt om per omgaande een aantal tijdelijke maatregelen te treffen, welke kunnen resulteren in een andere werkwijze dan u van ons gewend bent. Wij hopen echter op uw begrip hiervoor.

Beschikbaarheid voorraden

Door de sterk afgenomen vraag kopen we momenteel minder voorraad in om derving te voorkomen. Hierdoor kan het voorkomen dat we je bestelling de komende weken niet volledig uit kunnen leveren. Dit is met name van toepassing op producten met een korte houdbaarheidsdatum, zoals versproducten. Bij geen of onvoldoende beschikbaarheid zullen we daar waar mogelijk alternatieve producten uitleveren.

Leveringen

Helaas kan het voorkomen dat we, in verband met kleinere bestellingen en het samenvoegen van routes, voor bepaalde leveringen moeten afwijken van de afgesproken venstertijden.

Om de veiligheid van onze chauffeurs te waarborgen proberen we zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden. Daarom zullen onze chauffeurs uw bestelling tijdelijk uitsluitend voor de deur afleveren.

Retouren

In verband met de waarborging van de voedselveiligheid nemen we, met uitzondering van emballage, tot nader order geen producten retour.

Accountmanagers

Relatiebezoeken worden tijdelijk niet uitgevoerd. Tot nader order is uw accountmanager slechts telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Winkel

Onze winkel blijft geopend en u bent van harte welkom om uw boodschappen bij ons te komen doen. Bij het bezoeken van onze winkel verzoeken wij u persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden. Als u met onze medewerkers of andere klanten in contact treedt, houdt dan gepaste afstand (minimaal 1,5 meter). Om de veiligheid van onze kassières te waarborgen accepteren wij tijdelijk geen contant geld. Uw aankopen kunt u enkel afrekenen door te pinnen.

Indien in onze werkwijze verdere wijzigingen mochten optreden welke op u van invloed kunnen zijn, dan brengen we u hier uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte. Volg onze updates op de bestelsite en social media!

Deel dit bericht: