« Terug naar nieuwsoverzicht

Bierglazen reinigen tijdens Corona?

Blogs Bierglazen reinigen tijdens Corona?

Er is veel onduidelijkheid of het gebruik van een spoelbak afdoende is om het corona virus te doden. Het RIVM heeft een advies geschreven hierin staat het volgende:

De glazen dienen te worden gereinigd in een spoelbak met water, reinigingsmiddel met de juiste dosering en periodieke verversing.

Het AquaFox systeem is de perfecte oplossing hiervoor. Het systeem meet hoeveel glazen er worden gespoeld en geeft op basis hiervan altijd de juist hoeveelheid water en zeep. Hierdoor worden de glazen altijd gereinigd onder optimale condities wat weer resulteert in een perfect schoon glas.

Aquafox hygiene

Doordat het AquaFox systeem automatisch water en zeep ververst ben je dus gegarandeerd van veilige omstandigheden om de bierglazen te reinigen. De temperatuur van het water is niet direct van belang maar het gebruik van de juiste hoeveelheid zeep is cruciaal voor het vernietigen van het coronavirus.

Ook de AquaBrush is nu meer dan ooit een belangrijk product aangezien de RIVM voorschrijft dat het glas aan de binnen en buitenkant gereinigd dient te worden. De twee buitenste borstel van de AquaBrush reinigen het glas aan de binnenkant terwijl de buitenkant van het glas langs de middelste schuim staander wordt gereinigd en in één handomdraai ontdaan wordt van lippenstift of vettigheid.

Aquafox kraan

Een mooie bijkomstigheid is dat degene die het glas spoelt ook met zijn handen in de met water en zeep gevulde spoelbak zit. Hierin wast hij/zij dus indirect zijn eigen handen. Als hij /zij ook degene is die het biertje tapt en op een dienblad of de bar plaatst, is er dus een minimale mogelijkheid tot contactbesmetting.

producten aquafox

1. Aquabrush Bierborstel Compact
2. AquaFox Poleerdoek
3. Sun Prof. Bierglasreiniger Aquafox 2 LT

Benieuwd naar het Aquafox systeem? Donderdag 23 juli en vrijdag 24 juli is Cyril bij ons aanwezig om je te demonstreren hoe dit systeem precies werkt. Ook kun je voor de borstel, die tevens los te gebruiken is in iedere wasbak en het reinigingsmiddel terecht bij ons in de winkel of online. Daarnaast hebben we een tijdelijke actie waarbij je een gratis AquaFox poleerdoek ontvangt bij aankoop van een Aquabrush.

Deel dit bericht: