« Terug naar nieuwsoverzicht

Booming business bij Catch

Blogs Booming business bij Catch

Wie weleens in de jachthaven van Scheveningen is geweest kan niet om restaurant Catch heen. Dit drie verdiepingen tellende visrestaurant heeft een schitterende ligging aan het water. Niet alleen van buiten is het een eyecatcher, de strakke en moderne inrichting straalt pure klasse uit. De ideale plek om eens lekker van verse vis te genieten.

Catch maakt onderdeel uit van vishandel Simonis. Vis zit bij de familie Simonis in het bloed. Het begon allemaal met een palingrokerij in 1980, deze groeide uit tot een vishandel en al snel ontstond de droom om een eigen visrestaurant te beginnen. Met restaurant Catch heeft deze droom eindelijk vaste vorm aangenomen. Inmiddels bestaat het Simonis imperium uit twee strandtenten, een viswinkel op de boulevard in Scheveningen, een viswinkel in het centrum van Den Haag, Aziatisch visrestaurant Encore en natuurlijk Catch.

Op 10 juni viert Catch haar 5 jarig bestaan en nog altijd is het booming business in het traditionele visrestaurant. Het geheim van Catch? De toegankelijkheid, uitgebreide wijnkaart en eerlijke gerechten. Van scholfilet tot kreeft en kaviaar, de gerechten van Catch zijn simpel en zonder poespas voor een eerlijke prijs. Het vaste team van Catch maakt en serveert deze heerlijke visgerechten met veel plezier.

Met meer dan 500 zitplekken, hoef je bij Catch niet bang te zijn dat je geen tafeltje kunt vinden. Bovendien schijnt de zon op het terras van Catch altijd. In de zomer is het dus ultiem genieten in de zon van een eerlijk stukje vis en een goed glas wijn. Toch meer een vleesliefhebber? Ook daar heeft Catch rekening mee gehouden.

Voor de ware visliefhebber zijn de tongvis en de kreeft zeker aan te raden. Niet alleen prachtig om te zien, maar ook verrukkelijk bereid en altijd voor dezelfde prijs te bestellen. Ook biedt Catch een sublieme Fruits de mer aan met huisgemaakt cocktailsaus en rode wijn vinaigrette. Absoluut de moeite waard.

Meerdere zondagen in de maand organiseert Catch een zondagse lunch. Iedere zondag kiezen ze weer een ander genre en kunnen gasten genieten van onder andere live jazz, disco of pop optredens. De toegang is gratis en er kan à la carte gegeten worden tijdens deze lunches. Daarnaast is het penthouse op de derde verdieping beschikbaar voor feesten en partijen. Catch is namelijk een officiële trouwlocatie en ook voor meetings, borrels en jubilea ben je hier aan het juiste adres.

Tijd om eens een bezoekje te brengen aan deze eyeCatcher!

Deel dit bericht: