« Terug naar nieuwsoverzicht

NIEUW! Pain Nature Groentebagels

Blogs NIEUW! Pain Nature Groentebagels

Een waar kunstwerk op je bord en een feest om te eten! De Pain Nature groentebagels zijn uniek door de enorme hoeveelheid, verschillende (verse) groenten die erin verwerkt zitten. De groenten zorgen voor een eigenzinnig smaak en prachtige volle kleur. Gemaakt met natuurdesem en Zeeuws tarwebloem, rijk aan vezels, natuurlijke vitamines, lactosevrij, veganistisch, vrij van e-nummers en 100% natuurlijk! #healthy en #delicious combineren in jouw horecazaak? Dat kan met de groentebagels! Een echte eye-catcher op je menukaart.

  • 100% kleur vanuit verse groentes
  • Vegetarisch & Veganistisch
  • Gemaakt met natuurdesem
  • No Waste
  • Vrij van E-Nummers en Lactose
  • Veel vezels en natuurlijke mineralen

NIEUW, HIP, TRENDY & GEZOND

De Groentebagel®, een bagel vol verschillende groenten. De groentebagels zijn uniek door de enorme hoeveelheid, verschillende (verse) groenten die erin verwerkt zitten, wat elke bagel zijn eigenzinnig smaakvolle kleur geeft. De kleurrijke bagels worden gemaakt zonder dierlijke producten waardoor ze vegetarisch/veganistisch zijn. Daarnaast is de bagel gemaakt met natuurdesem en Zeeuws tarwebloem, rijk aan vezels en natuurlijke vitamines en lactosevrij.

smaken bagels

NO WASTE

Onze bagels bestaan zoveel mogelijk uit afgekeurde ‘Waste-groentes’ van verschillende lokale boeren. Zo komen de afgekeurde tomaten bijvoorbeeld van een kas op slechts 5 kilometer van de bakkerij. Ook de overige groentes worden voor het overgrote deel lokaal geteeld en vervolgens bij ons in de bagels verwerkt. Zo houden wij de keten zo kort mogelijk en spelen we in op de enorme verspilling binnen de voedselindustrie

EEN EIWITBRON

Het is voor de mens, maar vooral voor vegetariërs en veganisten belangrijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen. Wieren en algen zijn hierin een nieuwe bron. De zilte green bagel

Benieuwd naar deze bijzondere bagels? Klik hier om een gratis proefpakket aan te vragen!

Deel dit bericht: