« Terug naar nieuwsoverzicht

Mangiare x FM Grootkeukentechniek, met een vleugje Zegro

Blogs Mangiare x FM Grootkeukentechniek, met een vleugje Zegro

Mangiare, FM Grootkeukentechniek en Zegro slaan handen ineen

Succesvolle samenwerkingen in de horeca; daar worden wij enthousiast van. Bijna net zo enthousiast als Aggy Kan van haar gloednieuwe keuken in de eind maart nieuw geopende vestiging van Mangiare. Dit eigenzinnige Italiaanse restaurant kwam als klant van Zegro in aanraking met partner FM Grootkeukentechniek en al snel bloeide er een sterke samenwerking op. Dit heeft geresulteerd in een open en functionele keuken, geplaatst door FM Grootkeukentechniek en bevoorraad met producten van Zegro. Een eindresultaat waar we samen trots op zijn.

Toen Aggy restaurant Mangiare opende aan de Van Oldenbarneveltstraat, ging het puur om passie voor eten. Een succesvolle zakenvrouw worden was nooit haar droom. Niemand was dan ook meer verrast dan Aggy zelf, toen Mangiare een groot succes bleek te zijn. Er volgde een tweede vestiging aan de Pannekoekstraat, met datzelfde trattoria gevoel en die zeer verse Italiaanse gerechten. Sinds afgelopen maart is daar nog de gloednieuwe vestiging aan de Zaagmolenkade in het Oude Noorden bijgekomen: GaleriAAA by Mangiare.

IMG 9240

Op deze nieuwe locatie is Aggy een ietwat andere weg ingeslagen. De gerechten en verse, veelal biologische ingrediënten zijn nog als vanouds, maar de ruimte is stukken groter en heeft veel mogelijkheden. Dit vroeg om een keuken die aansluit bij de allure van het pand. Een uitdaging die FM Grootkeukentechniek maar al te graag aanging, in samenwerking met aannemer Valentijn Naaktgeboren. Samen kwamen ze tot een passend ontwerp dat perfect aansluit op de wensen en behoeften van Mangiare.

De ruime en open keuken in het midden van de ruimte, biedt precies de functionaliteiten waar Aggy en haar gepassioneerde chefs op hoopten. Als we hen mogen geloven is het een waar Mekka om in te werken met een goed uitgedachte indeling. Natuurlijk was het wel even wennen aan zoveel ruimte en de compleet nieuwe inrichting. Gelukkig laat het uitzicht vanuit de keuken je dit al snel vergeten en staat de keuken van de Zaagmolenkade bij het roulerende keukenpersoneel met stip op één.

Er schuilt echter nog een samenwerking achter dit restaurant. Mangiare bezet het pand aan de Zaagmolenkade namelijk samen met kunstcollectief AAAFresh123. De muren hangen vol met de kleurrijke schilderijen van dit kunstenaars trio en via het restaurant kunnen gasten doorlopen naar de studio. Een win-winsituatie voor beide partijen, aangezien dineren bij GaleriAAA dankzij de kunstwerken een echte beleving is en de kunstenaars een breder publiek hebben voor hun werk. Het bruist dus van de mooie samenwerkingen op deze locatie!

 

MangiareFM GrootkeukentechniekZegroAAAFresh123

 

 

Deel dit bericht: