« Terug naar nieuwsoverzicht

We want MORE-ITZ

Blogs We want MORE-ITZ

We want MORE-ITZ

Op één van de mooiste plekken aan het water, gelegen aan de rand van de grootste jachthaven van Europa, vinden we MORE-ITZ. Van heinde en verre komt men naar deze bijzondere plek om de ongekende sfeer die hier heerst te ervaren. MORE-ITZ is namelijk meer dan alleen een strandtent of waterskihut; het is een experience.

Het water weet mensen altijd naar zich toe te trekken. Goede horecalocaties aan het water zijn echter schaars. Toch heeft MORE-ITZ een prachtige plek aan het water weten te bemachtigen met een enorm terras, een strandje en vergaderruimtes met uitzicht op het water. Het is dan ook geen wonder dat het terras in de top 10 mooiste terrassen van Nederland staat en de bar tot de mooiste bar van Nederland is verkozen.

1 Beach ingang compressor

Of je nu een maatpak draagt of een nonchalante terrasoutfit, bij MORE-ITZ kan iedereen zichzelf zijn. De warme sfeer geeft je al snel een gevoel van thuiskomen. De hoogstaande en persoonlijke service draagt hier ook zeker aan bij. Deze service rijkt zelfs tot aan het parelwitte strandje, waar je tijdens het zonnen op je wenken bediend wordt.

Maar ook het menu van MORE-ITZ kan niet anders dan bijzonder genoemd worden. Met specialiteiten als kreeft, kaviaar, oesters en fruits de mer behoort deze horecaonderneming tot een klasse apart. Klanten uit België komen speciaal naar Nederland om te genieten van een tournedos waar je mes doorheen glijdt of een zeetong die smelt in je mond.

Zowel voor de zakelijke markt als de consumentenmarkt heeft MORE-ITZ veel te bieden. Van vergaderruimtes tot evenementen- en dinerlocaties. Bovendien zijn er zeven Dj’s aan MORE-ITZ verbonden die elke zaterdag en zondag voor loungemuziek en entertainment zorgen. Zo’n ongekend veelzijdig concept brengt grote ambities met zich mee en er zijn dan ook serieuze plannen om eenzelfde concept in Dubai of Miami op te zetten. Wij zijn benieuwd!

Deel dit bericht: