« Terug naar nieuwsoverzicht

Restaurant JACK; our house is your house!

Blogs Restaurant JACK; our house is your house!

Een nieuwe zaak in de Boogjes in Rotterdam met een wel heel uniek concept. Hier willen we natuurlijk meer van weten. Dennis ontvangt ons enthousiast en begint te vertellen over zijn zaak. Het restaurant staat geheel in het teken van muziek en dan met name dancemuziek. Groots op de muur prijkt de legende Chuck Roberts, de stem achter de bekende house classic: In the beginning (there was Jack). De geniale tekst van dit nummer belichaamt de filosofie achter JACK: Muziek is hetgeen wat mensen samenbrengt en verbindt. "It don't make a difference in our house" (Chuck) als je maar jouw liefde voor muziek komt vieren! Combineer muziek met nog een element wat mensen samenbrengt, heerlijk eten, en je hebt een plek zoals JACK.

Dennis is geen vreemde in deze branche want hij werkte 20 jaar als DJ en heeft heel wat afgedraaid in bekende clubs. Zo was hij vaste DJ bij Hed Kandi en draaide hij in Las Palmas, Hollywood, Off Corso en Club Vie. Naast zijn werk als DJ had Dennis ook een baan in de reclame en communicatie. Dit bedrijf deed veel opdrachten voor een cateraar en zo begon zijn eerste klus als interieurontwerper in de horeca. Dit ging hem zo goed af dat er steeds meer horecagelegenheden aan de bel trokken en Dennis zijn skills wilde gebruiken voor de (her)inrichting van horecazaken.

Jack sfeer 1

Hoe ontstaat het idee om een restaurant te beginnen vraag je je af? Met geen specifieke ervaring in de horeca maar een duidelijk concept vanuit zijn passie voor muziek, interieur én marketing en communicatie heeft Dennis de stap gezet. “Uiteindelijk sta ik hier wel ieder moment van de dag, 7 dagen per week met 1 visie: die tent moet vol. De duidelijkheid van dit doel oftewel een taak, dat vind ik heel fijn werken”.

“Ik wil voor Rotterdam een plek creëren voor iedereen. Jong, oud, hipsters, gabbers en bovenal multicultureel. Een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt”. Er is ook voor ieder wel wat leuks te zien in het toffe interieur. Zo hangen er foto’s van de energiehal (hardcore walhalla in de jaren 90), kunst aan de muur van Rutger Geerling en zijn de toiletten regelrechte ode’s aan bekende Rotterdamse clubs.

jack sfeer 2

jack sfeer 3

Vanzelfsprekend kun je bij JACK ook terecht voor de leukste clubavonden (momenteel aangepast i.v.m. Covid-19). Zo kun je iedere laatste zaterdag van de maand een heus ‘festival’ bijwonen en ontvang je bij aankoop van een ticket een 3 gangen menu en een lekkere cocktail. DJ’s van het Rotterdamse Boothstock festival plezieren je oren tijdens deze avonden. Naast deze speciale avonden kun je bij JACK natuurlijk terecht voor de lekkerste meat, vega en warme seafood platters.

Koop je tickets via de Facebook pagina van JACK!

Deel dit bericht: