« Terug naar nieuwsoverzicht

Sugo; De revolutionaire pizza's

Blogs Sugo; De revolutionaire pizza's

Sugo maakte in Rotterdam en Amsterdam naam met haar vierkante pizza’s. Afgelopen zomer namen goede vrienden Herman Hell en Hugo Kruijssen de drie vestigingen van Sugo echter over en vond er pas echt een pizza revolutie plaats. De receptuur van de unieke, geknipte pizza’s is nog beter geworden en Herman en Hugo hebben grootse plannen voor het concept.

De twee mannen kennen elkaar al jaren en hebben op het gebied van ondernemerschap niet stilgezeten. Hugo ronde ooit de Hotelschool af, maar ging hierna toch de IT in. Herman timmerde daarnaast flink aan de weg met Hell’s Kitchen Horeca Groep. De ambitie om samen een horecaproject op te starten hing echter in de lucht. Toen de kans zich voordeed aarzelden beide mannen dan ook niet om een samenwerking aan te gaan.

Met Sugo hopen Herman en Hugo de komende vijf jaar flink uit te breiden. Zo hopen ze van drie naar 20 vestigingen te gaan. Inmiddels is vestiging vier al geopend in Eindhoven en staat nummer vijf op de planning. Een uniek product als de gezonde pizza al taglio van Sugo verdient volgens de mannen namelijk meer outlets in Nederland en sluit bovendien perfect aan bij de groeiende groep bewuste eters.

Pizza al taglio

Pizza al taglio is Italiaans voor geknipte pizza. De bodem van de pizza’s wordt met de hand gemaakt en vergt een rijsproces van tot wel 72 uur. In het meel zitten veel eiwitten en weinig koolhydraten verwerkt, wat een lichte en luchtige bodem creëert. De bodem is bovendien vetvrij en heeft ook geen vet nodig om lekker te smaken. Zodra alle stappen in het rijsproces doorlopen zijn worden de pizza’s belegd met verse ingrediënten.

werken bij 3

Sugo kiest ervoor om kaas vooral voor de smaak te gebruiken en werkt veelal met groente. Een groot aantal van de pizza’s zijn dan ook voor zowel vegetariërs als vegans geschikt. Met een voedingswaarde die gelijk is aan een bruine boterham is de pizza daarnaast ook nog eens enorm gezond. Van een pizza margherita tot gekarameliseerde ui en walnoot; tussen de ruim 60 varianten is voor iedereen wel een favoriet te vinden.  

Klik hier om meer over deze unieke pizza’s te ontdekken!

Deel dit bericht: