« Terug naar nieuwsoverzicht

Tommy's Barbecue: een smakelijk succesverhaal

Blogs Tommy's Barbecue: een smakelijk succesverhaal

Als student nutritional sciences en met verschillende bijbaantjes in de horeca, kon het bijna niet anders of Thomas zou iets met eten gaan doen. Voor zijn studie vertrok hij onder andere naar Texas, waar hij de Amerikaanse barbecue mentaliteit leerde kennen. Eenmaal terug in Nederland zorgden deze ervaring en zijn teleurstelling in het eten op festivals ervoor dat hij besloot zijn eigen foodtruck te bouwen. Zijn streven? Goed eten, voor een redelijke prijs en geserveerd met een glimlach.

Met het nodige gezweet en gezwoeg kwam Tommy’s Barbecue in de daaropvolgende jaren van de grond. Het authentieke concept met de grote houtskoolbarbecues werd al snel een fenomeen op festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften. Van heerlijke burgers tot gegrilde groentesalades, het eten van Tommy’s Barbecue tovert een glimlach op je gezicht. Met als absolute specialiteit de pulled pork burger. Deze spectaculaire burger bestaat onder andere uit een portie gerookte pulled pork bovenop een hamburger, bacon, gesmolten kaas en nog meer heerlijke verse ingrediënten. Ook voor de vegetariër heeft Tommy’s Barbecue heerlijke opties, zoals de zelfgemaakte vegaburger.

De mix van authentieke beleving, heerlijke gerechten en persoonlijke service met een glimlach, is wat Tommy’s Barbecue tot een succes maakt. Hierdoor kunnen bezoekers van festivals als Pinkpop, Kingsland, Oranje Bitter en Dominator nu van de heerlijkste barbecuegerechten genieten. Ook Zegro heeft haar steentje bij kunnen dragen door Tommy’s Barbecue vanaf het begin met de beste producten te bevoorraden. Voor twee typisch Rotterdamse partijen is deze samenwerking dan ook een perfecte match.

Met het festivalseizoen in zicht zijn we benieuwd wat we dit keer van Tommy’s Barbecue kunnen verwachten. Een ding is zeker, deze authentieke foodtrucks gaan een mooie toekomst tegemoet. Op naar een seizoen vol heerlijke barbecuegerechten en nog meer successen!

 

 

Deel dit bericht: