« Terug naar nieuwsoverzicht

Al het goede van vis, maar dan beter!

Blogs Al het goede van vis, maar dan beter!

De plantaardige visvervangers van Vegan Visboer hebben de verrukkelijke smaak én structuur van vis, inclusief de voedingswaarde van ‘echte’ vis. Een duurzaam, plantaardig en vis-aardig alternatief dus, waar je schuldvrij van kunt genieten. 

Vegan Visboer visvervangers, niet van echt te onderscheiden
Het heeft ruim 3 jaar gekost om de perfecte visvervanger te ontwikkelen, maar dan heb je ook wat: de authentieke smaak en realistische structuur van vis. Vegan Visboer visvervangers zijn namelijk niet van echt te onderscheiden. Daarnaast is alles van Vegan Visboer vrij van chemicaliën en micro plastics én krijg je bijna dezelfde hoge voedingswaarde, plus extra plant-power door de toevoeging van schone, gifvrije algen binnen. Niet alleen lekker en vrij van schuldgevoel dus, maar nog gezonder voor je lijf ook.

Geur, kleur en smaak van vis
Een hypoallergene rijstkorrel (NON-GMO) bleek de ideale kandidaat als basisingrediënt voor de vis-aardige producten. Deze plant-based bron neemt de karaktereigenschappen van witvis aan als geen ander! De viskruiden melange, samengesteld door rasechte vissers en chef-koks, geeft de Vegan Visboer visvervangers de onmiskenbare geur, kleur en smaak van vis.

Burgers, garnalen, nuggets en friet
De visburger kan zomaar eens de vegan hit op jouw menukaart worden. De burger heeft dezelfde structuur als kabeljauw en wordt omhuld door een extreem knapperig en lekker grof gemalen paneerlaag. Ook is de burger met haar doorsnede van 9 cm de ideale maat om op ieder willekeurig hamburgerbroodje of brioche te serveren. De garnalen doen het goed in een salade of wrap, als losse snack of fingerfood. Maar ook de visfriet en visnuggets kan je perfect serveren in een maaltijd of juist als snack. Met de vissticks, het oudste en wereldberoemde stukje vis, kun je nu ook kinderen grootbrengen met gezonde, vis-aardige en plant-based visvervangers. 

Ben je horecaondernemer maar nog niet zo thuis in de vegan keuken? Bekijk, probeer en proef onderstaande recepten.

aziatische visburger

Aziatische Vegan Fish Burger Buns
De aanstaande vegan hit op je menukaart: creëer een Asian fusion burger met onze crispy vegan visburger! Geklemd tussen twee halve, Taiwanese stoombroodjes serveer je de Vegan Visboer visburger versierd met suikersla en gemarineerde groenten. ‘Zero-waste’ afgemaakt met bamboebladeren als verpakking.

plantbased poke bowl

Plant-based Poke Power Bowl
Een powerrrrr maaltijd met Vegan Visboer vegan visfriet als hoofdrolspeler van deze show-bowl! Als side-kicks lekkere en proteïnerijke Japanse edamame-bonen, wakame-zeewiersalade, slices van tropische mango, creamy avocado en verfrissende citroenrasp. Voor een pikante touch en nóg meer smaakcontrast: voeg verse jalapeño-peperringetjes en gefermenteerde rode kool toe!

vegan visburger

Bewuste Vegan Visboer Burger
De classic multi-level burger, maar dan veel beter! De Vegan Visboer plant-based visburger samen met suikersla, krokante uienringen, sappige tomaat, avocado op een knapperig burgerbroodje met sesamzaadjes. Maak het af met groentechips voor een bewustere versie van een hamburger combimaaltijd.

vegan shrimp tacos

Vegan Shrimpy Tacos
Crispy taco's met Vegan Visboer vegan garnalen! De crunchy shrimps worden opgetild door een team van wakame, taugé en jonge, pittige cress-plantjes en eetbare bloemen. Serveer met tzatziki van (vegan) yoghurt, geraspte komkommer, citroen, dille en knoflook voor een smaak- en textuurexplosie!

De vegan garnalen, vegan vissticks, vegan visburgers, vegan visnuggets, vegan visfriet en vegan visfilet zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Zegro in de winkel en te bestellen via online.zegro.nl. Meer informatie? Bezoek de website van Vegan Visboer.

Nog geen klant?
Klant worden van Zegro? Vraag dan hier een gratis klantpas aan en zoek ons ook eens in onze winkel op! 

Deel dit bericht: