Krakend verse Schmidt Zeevis

Krakend verse Schmidt Zeevis                 

Schmidt Zeevis voelt zich als een vis in het water binnen Zegro. Al ruim 30 jaar is Schmidt namelijk de hofleverancier van Zegro als het aankomt op visspecialiteiten.  Met een eigen afdeling binnen Zegro, is Schmidt Zeevis niet meer weg te denken uit de Rotterdamse horeca. De vishandel is bovendien bekend van hun karakteristieke pand in de vorm van een schip, gedoopt door niemand minder dan Koningin Máxima.

Deze oer-Rotterdamse vishandel bestaat al meer dan 100 jaar. Het begon allemaal in 1908 met oma Schmidt en haar viskar. In 1916 groeide de viskar uit tot een winkel en in de jaren die volgden is Schmidt alleen nog maar verder gegroeid. De historische vishandel heeft dan ook al flink wat jaren ervaring op de teller staan. Geen vis is hen te gek. Speciale wensen of een specifieke manier van bereiden? Schmidt regelt het.

De zeevis komt zoveel mogelijk uit eigen zee en wordt ingekocht in Scheveningen en IJmuiden. Daarnaast importeert Schmidt ook populaire soorten zoals tonijn en gamba’s. Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel. Zo worden vissoorten als de rode poon op een duurzame manier gevangen, om overbevissing tegen te gaan. Enkel de beste vis van de beste, verantwoorde vissers is goed genoeg.       
Fruits de Mer                     

De specialiteit van Schmidt is het leveren van krakend verse vis. Een ware delicatesse die natuurlijk heerlijk vers moet zijn is Fruits de mer. Schmidt Zeevis levert prachtige Fruits de mer schotels of ingrediënten hiervoor in een variatie aan prijsklassen. Denk bijvoorbeeld aan prachtige langoustines, glanzende mosselen, Franse oesters en krokante garnalen.

Naast de levering en verkoop van vis, exporteert Schmidt ook vis voor de internationale markt. Van de Nederlandse Antillen tot aan Dubai en Qatar. In haar 102 jaar is Schmidt Zeevis uitgegroeid tot een internationale partij om rekening mee te houden.

Nieuwsgierig geworden naar het visassortiment van Schmidt Zeevis? Loop dan gerust eens langs bij onze eigen Schmidt topper; Frans Kruijf. Hij staat al bijna negen jaar paraat op onze visafdeling om vragen over vis te beantwoorden. Van Fruit de mer tot rode poon, Frans weet er wel raad mee. Aarzel dus niet om hem het hemd van het lijf te vragen!

Terug naar overzicht
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief