« Terug naar nieuwsoverzicht

Duni ecoecho

Nieuw assortiment Duni ecoecho

Duurzaam ontwerp & topkwaliteit

Duni levert al jaren innovatieve tafelconcepten, creatieve verpakkingen en take-awayoplossingen voor professionals. Het gehele aanbod is ontworpen om een goodfoodmood te creëren. De jarenlange specialisatie in materialen en ergonomische designs komt daarin duidelijk naar voren.

De nieuwe en toonaangevende ecoecho-reeks levert milieuvriendelijke oplossingen voor nagenoeg elk gebruik. Om te worden gecertificeerd als ecoecho moet een Duni-product voldoen aan ten minste twee van de vier milieucriteria: hernieuwbaar, composteerbaar, verantwoorde productie of efficiënt gebruik van hulpbronnen.

Deze criteria moeten van toepassing zijn op een aanzienlijk gedeelte van het product. Het kan voldoende zijn als het product voldoet aan één criterium. Hier wordt het relevante materiaal vergeleken met de standaardalternatieven. Deze ontwikkelt zich dan duidelijk in een meer duurzame werkwijze. Bovendien zijn de meeste ecoecho-producten recyclebaar.

Geüpcycled materiaal

De milieuvriendelijke materialen die zijn gebruikt voor de Octabagasse boxes geven het klassieke ontwerp van de Octaview een extra dimensie. Als je indruk wilt maken op je klanten en je team, dan ben je hier aan het goede adres. De boxen zelf zijn gemaakt van bagasse, ofwel suikerrietvezels. De bijpassende deksels zijn verkrijgbaar in composteerbaar bagasse of 100% rPET dat is gemaakt van gerecyclede flessen. De Octabagasse take-awayboxen vormen het ultieme podium voor warme en koude gerechten. Ze zijn bij uitstek geschikt voor kant-en-klare maaltijden voor thuis (HMR, Home Meal Replacement) en voor take-awaybedrijven die de impact op het milieu willen beperken.

ecoecho foodsafe 570x340

Nu verkrijgbaar bij Zegro.

 

 

Deel dit bericht: