« Terug naar nieuwsoverzicht

Durables van Depa

Nieuw assortiment Durables van Depa

Nieuw bij Zegro: Durables van Depa Disposables B.V.

Met het oog op de toekomst – plastic in de ban en een negatief imago omtrent disposables zijn durables een goede vervanger voor disposables en re-usable producten. Durables producten hebben de insteek om voor een langere duur gebruikt te worden, waardoor de milieu-impact aanzienlijk lager is.

De glazen zijn licht van gewicht en vallen op door hun elegante vorm. Ze zijn een praktisch en veilig alternatief en tevens een luxe vervanger voor traditioneel glaswerk. Bij uitstek te gebruiken voor festivals, outdoor evenementen of bij een BBQ met de buren. De glazen zijn BPA-vrij (in tegenstelling tot polycarbonaat glazen), vaatwasser- en magnetronbestendig en geschikt voor meermalig gebruik en dus minder afval. Ook na een langere gebruiksduur blijven de glazen mooi en helder.

De durable glazen worden in een mooie kleurrijke verpakking aangeboden. De verpakking is aan de voor- en achterzijde open waardoor de glazen voelbaar zijn. Er wordt 1 materiaalsoort gebruikt waardoor deze makkelijk te scheiden en 100% recyclebaar is.

depa logoglas compressor

 

Deel dit bericht: