« Terug naar nieuwsoverzicht

Ketel One Botanical

Nieuw assortiment Ketel One Botanical

KETEL ONE BOTANICAL: REAL BOTANICALS, FRESH TASTE.

Maak kennis met de nieuwe Ketel One Botanical wodka, gedistilleerd met echte botanicals en doordrenkt van natuurlijke fruit essences. Net als jij geeft Ketel One om wat er in de fles zit, dus gebruiken we alleen pure ingredi├źnten - geen suiker, geen kunstmatige zoetstoffen en geen kunstmatige smaakstoffen. Kies je favoriet en combineer deze met frisdrank voor een heerlijk frisse smaakervaring met slechts 73 calorie├źn en 0 koolhydraten per glas.

De smaken: 

  1. Ketel One Botanical Peach & Orange Blossom spreekt iedereen aan die houdt van weelderige, sappige witte perziken en krachtige tonen van geurige oranjebloesem. 
  2. Ketel One Botanical Cucumber & Mint is voor diegenen die scherpe komkommers en lichte tonen van verse tuinmunt waarderen. 
  3. Ketel One Botanische Grapefruit & Rose is geschikt voor diegenen die pittige verrukkelijke grapefruit en de elegantie van verfijnde rozenblaadjes zoeken. 

 

Elke botanische essence wordt individueel en op natuurlijke wijze verkregen door innovatieve extractiemethoden en distillatieprocessen voor de meest verse, schoonste en meest frisse smaak die mogelijk is.

 

Nu verkrijgbaar bij Zegro.

 

Deel dit bericht: