« Terug naar nieuwsoverzicht

The Duchess: alcoholvrije Gin & Tonic

Nieuw assortiment The Duchess: alcoholvrije Gin & Tonic

Maak kennis met The Duchess; 's werelds eerste non-alcoholische Gin & Tonic

The Duchess is vervaardigd met opnieuw gedistilleerde jeneverbessen en heeft de uitgesproken gin-tonic-smaak, aangevuld met aromatische lagen van lokaal geproduceerde botanische producten. The Duchess werd in september 2016 door The Duchess Drinks Company gelanceerd en is snel een favoriet geworden van de gezonde, succesvolle en kritische persoon. Of je nu moet rijden, op een belangrijke zakelijke bijeenkomst bent of om persoonlijke of gezondheids redenen geen alcohol drinkt: The Duchess levert echt een elegante, katervrije verfrissing - altijd en overal.

The Duchess is het geesteskind van Johannes Le Roux; een inwoner van Kaapstad met een achtergrond in reclame en merklanceringen. In samenwerking met Inus Smuts, een oude vriend en medewerker, ontwikkelde het duo The Duchess met lokale botanici. Het ambachtelijke ontwerp van het merk The Duchess is tot stand gekomen met behulp van delicate lineaire tekeningen, geïnspireerd door de Delftse ontwerpen van Nederland.

frisdrank soda nectar utrecht the duchess vrigin gin tonic zuid afrika sfeer07

De botanicals vormen het raamwerk van de visual van The Duchess, met De Hertogin zelf als elegant boegbeeld; de mysterieuze en verfijnde vrouw die het icoon van het merk is geworden. Johannes kwam voor het eerst op het idee voor een alternatief voor niet-alcoholische dranken terwijl hij in de zomer van 2016 door de geplaveide straten van Amsterdam dwaalde. Met verder onderzoek naar de vruchtbare groei van de niet-alcoholische sector, ontstond The Duchess Drinks Company. Het werd een ambachtelijk geïnspireerd drankenmerk met als visie het conceptualiseren en ontwikkelen van 's werelds meest opwindende alcoholvrije dranken. De dranken zijn op maat gemaakt om aan de snel evoluerende smaken en voorkeuren van de moderne consument te voldoen.

 

Deel dit bericht: