Nieuwe vormgeving Fentimans producten

Waarschijnlijk is het u al opgevallen dat er het een en ander veranderd is aan de vormgeving van uw Fentimans producten. Middels dit schrijven willen wij deze aanpassingen toelichten.

Ten eerste willen we expliciet duidelijk maken dat aan de recepturen niks is veranderd. Aangezien het Tonic Water de meest rigoureuze make-over heeft gehad, bestond daar in bijzonder twijfel over. In de bijlage vindt u een officieel statement van Fentimans wat bevestigd dat er inderdaad niks veranderd is aan het product.

De volgende esthetische veranderingen zijn doorgevoerd:

  • Het glaswerk. Om consistentie realiseren in de kleur van het    glaswerk zijn alle groene flessen vervangen door transparante flessen. Dit betekent dat alle verschillende maten (125ml, 200ml, 275ml, 500ml, 750ml) dezelfde glas kleur hebben. De enige uitzondering blijft de Ginger Beer. Deze is in alle maten in het bruin te verkrijgen.
  • Nieuwe fles. Hoewel de inhoud van de fles hetzelfde is gebleven is de 275ml fles iets groter geworden.
  • Labels. Zowel het label op de hals van de fles als het label op de voorkant zijn groter gemaakt.
  • Grafische communicatie. De informatie op het grote label is aangepast om zo de belofte van het Fentimans product duidelijker te communiceren.  

Wij zijn zeer te spreken over de make-over. Het zorgt voor meer consistentie in de gehele productlijn, er wordt duidelijker gecommuniceerd op de labels en het zorgt voor meer “smoelwerk” voor Fentimans.  Hopelijk deelt u deze mening.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, schroom niet en neem contact met ons op via mail of telefoon.

Vriendelijke groet,

Team Craft Drinks

Terug naar overzicht
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief