« Terug naar nieuwsoverzicht

Horeca Groothandel Zegro en grootkeuken specialist FM Groep gaan samenwerking aan

Nieuws Horeca Groothandel Zegro en grootkeuken specialist FM Groep gaan samenwerking aan

In de brasserie van Zegro tekenden directeur Max Peperkoorn van FM Groep en commercieel directeur William Domenech van Zegro de overeenkomst. Beiden zien een veelbelovende samenwerking tegemoet, waarin Zegro en FM Groep elkaar goed kunnen aanvullen. Zo kunnen klanten voor alle keukenoplossingen, van food tot non-food, bij Zegro en FM Groep terecht.

Dé groothandel voor horeca en grootverbruiker hoopt samen met grootkeuken specialist FM Groep de eigen services op het gebied van keukenoplossingen uit te breiden. Door de handen ineen te slaan kunnen zij elkaars marktpositie versterken. Met als gevolg een servicepakket dat bestaat uit betrouwbaar maatwerk.

Als twee typisch Rotterdamse partijen was de keuze voor een samenwerking snel gemaakt. Zowel FM Groep als Zegro hebben Rotterdam als thuismarkt. Daarnaast kiezen beide partijen veelal voor een persoonlijke en servicegerichte benadering van klanten. Tel daarbij op dat Zegro en FM Groep zo goed als overburen zijn en een partnerschap ligt voor de hand. De snelle schakeling en het vertrouwen in elkaar vormen hierbij de sleutel tot een sterke relatie.

De intensieve samenwerking tussen beide partijen zal direct van start gaan. Met verschillende lopende projecten en een aantal concrete projecten op de planning, laten Zegro en FM Groep er geen gras over groeien. Deze projecten pakken ze beiden op hun eigen manier aan. Zo versterken ze elkaar, zonder elkaars identiteit te beïnvloeden.

 

Deel dit bericht: