« Terug naar nieuwsoverzicht

Horesca Nederland vervangt Delicate en TopClass labels

Nieuws Horesca Nederland vervangt Delicate en TopClass labels

Horesca Nederland

Zegro is er trots op om de regionale groothandel in Rotterdam en omstreken te zijn. Als zelfstandige groothandel zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen. Om competitief in de markt te staan kopen wij veel van onze producten gezamenlijk met gelijksoortige bedrijven in, binnen een zogenaamde inkoopvereniging. Zoals sommigen van jullie misschien al weten is Zegro aangesloten bij de inkoopvereniging Horesca Nederland, voorheen TopClass Group.

TopClass Group betrof een landelijk cluster van acht zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik. Horesca had daarnaast vijf groothandels onder haar vlag. Door de vele overeenkomsten tussen beide organisaties was het een logische stap om samen verder te gaan onder een nieuwe naam. Begin dit jaar zijn de inkoopverenigingen TopClass Group en Horesca daarom samengegaan onder de naam Horesca Nederland.

Wij zijn erg tevreden over deze samenwerking en inmiddels stromen er al een aantal Horesca artikelen ons assortiment binnen. Deze producten vervangen het Delicate label en/of TopClass label. De komende weken zullen we bijvoorbeeld overschakelen van Delicate vloeibaar frituurvet, naar Horesca vloeibaar frituurvet.

 

Wat betekent dit voor jou als klant?

Er verandert inhoudelijk vrijwel niets. De productovergangen die inmiddels zijn ingezet betreffen stuk voor stuk directe kopie├źn van onze voormalige merken. Enkel de verpakking en benaming zal anders zijn dan je gewend bent. Zo zijn de productspecificaties van Horesca vloeibaar frituurvet identiek aan die van Delicate vloeibaar frituurvet. Je ontvangt dus exact hetzelfde product, in een nieuw jasje.

Indien er in de toekomst een productovergang plaatsvindt waarbij de productspecificaties wel wijzigen, zullen we jullie hier uiteraard tijdig over inlichten. We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en verwijzen je graag naar onze klantenservice voor het beantwoorden van eventuele vragen en/of opmerkingen:

 

E-mail: klantenservice@zegro.nl

Telefoon: 010-2987474

 

 

Deel dit bericht: