« Terug naar nieuwsoverzicht

"We blijven eigenlijk altijd langer plakken dan nodig"

Nieuws

Ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan hebben we een prachtig jubileumboek laten maken, een waardevol archief gebundeld in een prachtig rood boek. Het boek, al 50 jaar een familie voor de horeca, bestaat uit interviews met Zegro klanten, met allemaal hun eigen bijzondere verhaal.

"Wij zijn in 1995 gestart met La Salute in Hillegersberg. Wat ons kenmerkt en waarom gasten graag bij ons komen en terugkeren, is dat we een Italiaans familierestaurant zijn waar gezelligheid en goed eten voorop staan. Als mensen bij ons komen eten, worden ze altijd warm welkom geheten. 

We werken graag met Zegro samen omdat zij hun bedrijf op dezelfde manier runnen. Het is een familiezaak waar ze altijd warm omgaan met hun klanten. We hebben een leuke band met alle medewerkers, maken vaak een praatje en kunnen geintjes maken met de medewerkers, of we nemen pizza voor ze mee van La Salute. Als we bij Zegro zijn, praten we eigenlijk vooral over andere dingen dan over zaken, dan hebben we het over voetbal, over muziek, eigenlijk van alles. Het voelt daardoor niet eens als een winkel.”

Er hangt bij ons een familiare sfeer en we kennen eigenlijk ook vrijwel iedereen die bij ons komt eten. We maken graag een praatje met de gasten en zorgen ervoor dat ze een leuke avond beleven door goede service te bieden en eten van hoge kwaliteit te serveren. 

Het idee is dat onze zoons de zaak straks overnemen en we hopen nog vele jaren op dezelfde manier door te kunnen blijven gaan zoals nu, daar worden we gelukkig van. 

We werken graag met Zegro samen omdat zij hun bedrijf op dezelfde manier runnen. Het is een familiezaak waar ze altijd warm omgaan met hun klanten. We hebben een leuke band met alle medewerkers, maken vaak een praatje en kunnen geintjes maken met de medewerkers, of we nemen pizza voor ze mee van La Salute. Als we bij Zegro zijn, praten we eigenlijk vooral over andere dingen dan over zaken, dan hebben we het over voetbal, over muziek, eigenlijk van alles. Het voelt daardoor niet eens als een winkel. Als Italiaan voel je je door hun persoonlijke benadering en service heel erg thuis. Daarnaast bieden ze producten van topkwaliteit, wat voor ons belangrijk is omdat we met pure ingrediënten werken. Als we er zelf langs gaan om boodschappen te doen, blijven we eigenlijk altijd langer plakken dan nodig. Het is namelijk altijd gewoon heel gezellig bij Zegro."

Deel dit bericht: