« Terug naar nieuwsoverzicht

Pain Capitaine wordt Pain Ami

Nieuws Pain Capitaine wordt Pain Ami

Vanaf week 20 gaat Pain Capitaine van TopClass verder onder de naam Pain Ami. De kwaliteit van het assortiment verandert niet. Deze blijft 100% identiek: rustiek brood met karakter. Er is zelfs sprake van een upgrade doordat een aantal exclusieve soorten aan het broodconcept is toegevoegd. Het broodconcept heeft naast de traditionele bake-off producten als baguettes en pistolets ook diverse exclusieve broodsoorten in het assortiment. Stuk voor stuk rustieke broden op een steenovenvloer gebakken. Hierdoor hebben de broden een dunne, krokante korst en volle smaak. De luchtige, open structuur van het broodkruim maakt het brood bovendien onderscheidend.

Het nieuwe broodconcept Pain Ami telt maar liefst eenentwintig producten en laat uw gasten elke dag genieten van vers afgebakken brood. Knapperig en heerlijk van smaak. Even afbakken en klaar.
Bijkomend voordeel: uw zaak ruikt de hele dag heerlijk, perfect voor de eetlust van uw gast!

 

Deel dit bericht: