« Terug naar nieuwsoverzicht

TopClass Group en Horesca gaan samen!

Nieuws TopClass Group en Horesca gaan samen!

Geachte relatie,

Zegro is er trots op uw regionale groothandel te zijn. Als zelfstandige groothandel zijn wij flexibel en kunnen snel schakelen om aan uw vraag te voldoen. Om competitief in de markt te staan doen wij de inkoop van onze producten gezamenlijk met vele gelijksoortige bedrijven.

Per 01.01.2019 gaat er een samenwerking plaatsvinden. TopClass Group en Horesca gaan met elkaar samenwerken en gaan om praktische redenen verder onder de naam Horesca Nederland. Wij zijn erg blij met deze samenwerking.

Citaat Anton van der Kamp, thans voorzitter van TopClass en straks ook voorzitter van Horesca Nederland: TopClass is een landelijk cluster van acht zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik. Onder de vlag van Horesca vallen vijf groothandels. Een aantal leden heeft bovendien meerdere locaties, waardoor we in totaal over zeventien vestigingen praten. Op veel vlakken zijn onze organisaties identiek. Zo zijn onze leden allemaal familiebedrijven en vallen we beiden onder de paraplu van MAXXAM, de grootste inkooporganisatie van Nederland. Binnen MAXXAM opereren we al een tijd lang als één organisatie .
De stap om echt samen te gaan is hierdoor heel klein.

Wat houdt dat voor u, als klant in ?
U zult in de loop van de tijd zien dat er op gebied van Private Labels, producten bijkomen en/of producten van naam veranderen.
De Private Label namen waar voor gekozen zijn luiden: Horesca, TopClass, Pain Ami en Café Ami.

Een verandering van naam betekent niet automatisch een verandering van product. Het belangrijkste is dat uw groothandel aangesloten is bij een inkooporganisatie die continuïteit geeft voor in lengte van jaren.

 

Deel dit bericht: