Rake smaken bij Tafel op Zuid 2018

Naast de demo-keuken waren er ook verschillende pop-up restaurants, kookdemonstraties en kon er genoten worden van live muziek. Op deze manier leerden bezoekers al het heerlijks kennen dat Rotterdam Zuid te bieden heeft. Van bekende tot minder bekende culinaire namen, vele chefs waren van de partij.
De bezoekers reageerden enthousiast op het foodfestival. Het was de ideale gelegenheid om eens iets nieuws te proberen op culinair gebied. De chefs wisten wederom te verrassen met bijzondere gerechten van hoog niveau. Hotspot Hutspot maakte bijvoorbeeld een eetbaar schilderij op gerecyclede badkamertegels. Daarnaast stelden Sergio Kross en Mathieu Roza van De Matroos en het Meisje een onconventioneel Frans menu samen voor bezoekers van het foodfestival. Ook chef-koks Remco van de Lagemaat van Bistro du Bac en Sjoerd Oosterom van Café Rotterdam waren erbij. 
Kortom, het was weer een geslaagd evenement. Wij kunnen niet wachten tot het volgende foodfestival. Houd onze evenementen pagina en de folder in de gaten voor aankomende culinaire festivals!

Terug naar overzicht
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief