Restaurants, doe mee met de Culinaire Hoed

Beste restauranthouder, Speciaal voor de restaurants in de regio Rotterdam organiseert de Daniel den Hoed Stichting in samenwerking met de Zegro en de Buik van Rotterdam de actie “De Culinaire Hoed”. Doe je ook mee?


Wat is "De Culinaire Hoed"?
De Culinaire Hoed is een fundraisingsactie waarbij we alle restaurants in de regio Rotterdam vragen een Daniel den Hoed – menu samen te stellen, op de kaart te zetten en een deel van de opbrengst te doneren aan de Daniel den Hoed Stichting.

Wat doet de Daniel den Hoed Stichting?
De grootste wens van de Daniel den Hoed Stichting is het overwinnen van kanker. Wij dragen daaraan bij door baanbrekend onderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland!

Hoe maak je kans op een onderscheiding?

De menu’s worden gekeurd door een jury o.l.v. Herman den Blijker. De hoogst scorende menu’s op de onderdelen kwaliteit, smaak, innovatie, prijs en gezondheid zullen worden onderscheiden met één, twee of drie Daniel den Hoed - hoeden.
Uiteraard kun je zelf bepalen wanneer, hoe lang en met hoeveel menu’s je meedoet.


Duur actie
De actie start op 16 september 2016 tijdens de Rotterdamse Kost en zal volgend jaar ook tijdens de Rotterdamse Kost worden afgesloten.

Promotie(materialen)
Voor de actie wordt een speciale actiepagina aangemaakt op de Buik van Rotterdam en op de actiepagina van de Daniel den Hoed Stichting. Verder zal de actie worden gepromoot vanuit de Daniel den Hoed Stichting, de Zegro en de Buik van Rotterdam.

Deelnemende restaurants ontvangen promotiemateriaal in de vorm van een sticker voor op het raam, tafelkaarten en een aantal donatiehoeden.

Gouden culinaire hoed
Het restaurant dat het meeste geld ingezameld heeft ontvangt de Gouden Culinaire Hoed.

Sponsoring Koppert Cress
Deelnemende restaurants kunnen (deels) worden gesponsord met de fijne smaken van Koppert Cress. Hierdoor is het mogelijk met minder zout en suiker een veel mooiere en gezondere Natuurlijke smaakbeleving te krijgen.

Doe je ook mee?
Wij hopen ook op jouw steun en jouw deelname met jouw restaurant!

Kijk voor meer informatie op www.inactievoordedaniel.nl of meld je gelijk aan op de speciaal hiervoor ontwikkelde actiepagina ‘De Culinaire Hoed’.

Voor vragen kun je contact opnemen met Sethi Plaisier van de Daniel den Hoed Stichting,
via e-mail info@danieldenhoedstichting.nl of via telefoonnummer 06–12884495.

Met vriendelijke groet,

Sethi Plaisier
Projectmanager “De Culinaire Hoed”


Terug naar overzicht
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief