Menu


 

Over Zegro

Zegro is al meer dan 50 jaar een begrip voor de ambitieuze Rotterdamse horeca ondernemer. 
Sinds 2 jaar is Zegro een onderdeel van Bidfood waardoor het assortiment is uitgebreid en de horeca ondernemer nog beter geholpen kan worden.

Bezoek onze mooie winkel in Rotterdam (Spaanse Polder) en vraag advies aan onze vele adviseurs die dagelijks voor u klaar staan.

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan waarbij jij die horeca ondernemen kan adviseren en helpen? 
Solliciteer dan op een van onderstaande banen en je hoort snel van ons!

Wil je meer leren over ons bedrijf? Bekijk dan hier onze bedrijfsvideo

Onze vacatures


 


T R A N S P O R T
C-Chaufffeur


K A N T O O R


 

Maak kennis met onze Zegro familie!

 


Danielle de Bie
- Winkelmanager -

 

Guido & Stephan
- marketing -


Yashar Kader
- medewerker facilitair -

 


Onze missie & visie

 


M I S S I E

Wij zijn een trots Rotterdams bedrijf.
Sinds jaar en dag staan we dicht bij onze klanten en zijn we blij met onze medewerkers.
Met een hart voor horeca werken we samen aan een succesvolle smaakbelevenis.
Daarom maken we het voor onze klant leuk en gemakkelijk om kwalitatieve producten te gebruiken.
Dit doen we op een eerlijke & verantwoorde manier, altijd met persoonlijke aandacht en rekening houdend met de veranderde maatschappij.


 V I S I E

Zegro is de onmisbare partner voor iedere horecaondernemer uit Rotterdam en omstreken.
We faciliteren succes en brengen alle ingrediënten samen om de horeca aantrekkelijk en excellent te maken.
Door innovatieve en efficiënte oplossingen spelen we in op de behoeftes van de markt.
Kortom, samen ambities waarmaken.

 



Onze kernwaarden


 


B E T R O U W B A A R H E I D

Wij zijn een betrouwbare partner in de horeca. Op de typisch Rotterdamse "Niet lullen maar poetsen" manier, staat ons gedreven team altijd klaar voor onze klanten. Door de vele bekende gezichten, voelt een bezoek aan onze winkel al snel vertrouwd aan voor onze klanten. Veel van onze medewerkers werken namelijk al jaren bij Zegro! Onze chauffeurs bezorgen de producten gekoeld en volgens de juiste richtlijnen, ook op dit gebied kan de klant op ons vertrouwen. 

 


K L A N T G E D R E V E N H E I D

Alles draait om onze klanten bij Zegro. Door het persoonlijke contact tussen klanten en onze medewerkers kunnen we service op maat te bieden. Heeft een klant specifieke wensen voor de bezorging van een bestelling? Dan gaan we samen op zoek naar de best passende oplossing. Van grote horecaketen tot kleinschalige high tea room; bij ons is iedereen even belangrijk!


K W A L I T E I T

Kwaliteit  staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen voor de beste producten tegen een goede prijs. Zegro is onder andere ISO 14001 en 22000 gecertificeerd. Al onze producten worden volgens de juiste richtlijnen opgeslagen en vervoerd. Hiervoor gelden strenge controles en de medewerkers van Zegro zorgen er dan ook voor dat alles binnen hun afdeling volledig op orde is. We werken met een fantastisch team dat zich continu ontwikkelt om service van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden!


B E T R O K K E N H E I D

Als onderdeel van de maatschappij voelen wij ons verantwoordelijk. We zetten ons ook graag in voor mooie initiatieven die iets bijdragen aan de maatschappij. Zegro neemt het milieu bijvoorbeeld erg serieus. Zo rijden we al enige tijd met een aantal vrachtwagens op zonne-energie. Ook houden we rekening met ons papierverbruik. Klanten ontvangen facturen en afleverbonnen tegenwoordig per mail in plaats van geprint.