Zegro biedt extra aandacht voor de jongste spruiten

Zegro biedt extra aandacht voor de jongste spruiten

Met de verse maaltijden van SPRUIT voor kinderen van 0 tot 3 jaar, is er in de horeca nu eindelijk aandacht voor de jongsten onder ons. SPRUIT is vanaf 15 juli bij Zegro beschikbaar, voor de horeca en grootverbruiker. Deze babyvoeding biedt de oplossing voor ouders met jonge kinderen die vaak tegen een beperkte menukeuze voor baby’s en peuters aan lopen. 

Horecagelegenheden weten dat wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, de ouders ook tevreden zijn. “Kindvriendelijk, dat is een term waar voor veel horecagelegenheden voordelen aan zitten. Met veel zorg worden kindermenu’s samengesteld en speelhoeken ingericht. Gek toch dat er dan van de ouders van de allerjongsten wordt verwacht dat ze zelf maar voor het eten moeten zorgen?” Aldus Douwe Tinga van SPRUIT.

Eind 2017 introduceerde SPRUIT daarom verse baby- en peutervoeding voor de horeca.  Het unieke concept werd tijdens de Food Inspiration Days bestempeld als “nieuw en innovatief horecaconcept dat de markt op zijn kop zal zetten”. Ook Zegro is enthousiast over dit innovatieve horecaconcept. Vanaf 15 juli zal SPRUIT daarom beschikbaar zijn bij Zegro. 

Met SPRUIT biedt Zegro haar klanten de kans om 100% kindvriendelijk te zijn en ouders daadwerkelijk langer aan tafel te houden. Tevens kunnen de horecaondernemingen die SPRUIT op de menukaart hebben staan zich onderscheiden van de concurrentie. Naast het bieden van een kinderstoel, speelhoek of verschoonplek, behoren verse baby- en peutermaaltijden nu ook tot de mogelijkheden. Zo worden gasten met kleine kinderen volledig ontzorgd wanneer zij uiteten gaan. 

SPRUIT biedt drie verschillende variaties in verse baby- en peutervoeding voor de horeca. Voor baby’s van 4 tot 8 maanden heeft SPRUIT een groentepuree, voor kinderen van 8 tot 12 maanden is er een stamppotje en voor peuters vanaf 12 maanden tot ongeveer 2,5 jaar heeft SPRUIT een gerecht met een wat grovere structuur. 

De babyvoeding van SPRUIT wordt zonder kunstmatige toevoegingen, suiker en zout bereid. De maaltijden worden na bereiding direct ingevroren, wat zorgt voor maximaal behoud van vitaminen en voedingswaarden. SPRUIT voldoet bovendien aan alle richtlijnen voor babyvoeding en is eenvoudig op te warmen. De geportioneerde verpakking zorgt ervoor dat er niets verspild hoeft te worden.  

Lees hier meer over SPRUIT baby- en peutermaaltijden: www.eetspruit.nl/horeca

 

Terug naar overzicht
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief