Zegro en Bloesembar presenteren: Coolsingel spar siroop

Coolsingel Spar

Zegro en Bloesembar presenteren: Coolsingel spar siroop

Maandag 5 maart creëerden acht chef koks uit Rotterdam een gerecht met de speciale ‘Coolsingel spar siroop’. Deze siroop is gemaakt van de 45 jaar oude kerstboom die op de Coolsingel stond. Onder de chef koks bevonden zich onder andere Fred Mustert, Mario Ridder, Gert Blom, Erik van Loo en meesterbakker Edwin Prins. Bij elkaar opgeteld waren deze chefs goed voor wel 7 Michelinsterren. De gemaakte gerechten werden samen met de Horecavakschool en Zegro in vele smaken gepresenteerd aan de gasten om te proeven.

 

Samenwerking Zegro & Bloesembar

Zegro en Bloesembar zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om deze ene boom en haar bijzondere smaak in de Rotterdamse horeca aan te bieden. De verkregen siroop uit de fijnspar is zeer geschikt voor mocktails en cocktails, maar ook voor desserts en in hartige gerechten. Dit komt door haar gebalanceerde smaak van frisse citrus uit de naalden, zachte houttonen en een heerlijk lichte bitter die aan tonic doet denken.  

Deze unieke siroop is exclusief verkrijgbaar bij Zegro Centrum Rotterdam. Hier zal de ‘Coolsingel spar siroop’ zolang de voorraad strekt te vinden zijn. Een mooie herinnering aan deze toch wel iconische boom.

     

Terug naar overzicht
Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief