Delicate

Centraal bij het ontwikkelen van private labels staan natuurlijk onze afnemers. Een private label moet immers voor onze klant een optimale mix vormen tussen prijs en kwaliteit. Een goed voorbeeld hiervan is ons private label Delicate. Onder deze naam bieden we een scala aan perfecte klein-horeca en cafetaria producten tegen een zeer concurrerende prijs. Het is mogelijk met Delicate. Hiermee is het steeds opnieuw genieten van de lekkerste frites, snacks en sauzen.

Altijd Delicate

Bij de borrel, als snack na het sporten, als snelle maaltijd of gewoon even tussendoor. Klein-horeca en cafetariaproducten bieden eindeloze mogelijkheden. De producten van Delicate bewijzen zich elke dag weer in vele heerlijke varianten. Het proberen waard!

Uitgebreid assortiment

In het assortiment van Delicate vindt u hoogwaardige kwaliteitssnacks, frites en ambachtelijke broodjes waarmee u altijd aan ieders wens voldoet. Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment sauzen. Delicate weet dat een goede saus met een goede smaak essentieel is. Met de smaak van Delicate zit u dan ook zeker goed.

Vetten en oliën

Ook met ons assortiment Delicate vetten en oliën bieden we topkwaliteit producten tegen een zeer scherpe prijs. Delicate frituurolie Premium Gold is een hoogwaardige 100 procent plantaardige olie die uitstekend geschikt is voor het frituren van krokante frites, snacks, vis en overige producten.


< Terug

Altijd als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief