Serveertechnieken

Introductie cursus

De vakkundigheid van het bedieningsmedewerkers is bepalend voor het succes van ieder horecabedrijf. Een goede gastheer of gastvrouw onderscheidt zich door uitstekende sociaal-communicatieve vaardigheden. Om deze vaardigheden optimaal te kunnen beheersen, is er vertrouwen nodig in je eigen technische serveer vaardigheden. In onze training Serveertechnieken gaan we specifiek in op deze vaardigheden en de bijbehorende regels.

Button

  

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor medewerkers in de horeca die een bedienende of serverende functie vervullen. De cursus is af te nemen als incompany-training. Informeer naar de prijzen!

Praktische zaken

De training Serveertechnieken vindt op locatie plaats. Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname van de Zegro Academy.

Datum   Training Tijd   Locatie
 NTB  Serveertechnieken  9:30-16:30  Incompany

 

Onderwerpen

In onze cursus staat doen en ervaren voorop. Wij leren je de technieken en vaardigheden aan die nodig zijn om elke dag optimaal presteren binnen de horeca, waaronder:

    • Het “opbouwen” van en lopen met een plateau
    • Verschillende draagmethodes, zowel onderhandse als bovenhandse
    • Mise en Place prepareren
    • Opdekken en indekken van tafels (volgens de etiquette)
    • Inzetten en uithalen (Debarrasseren) (volgens de etiquette)

 
Kom je het certificaat Serveertechnieken bij ons halen? Neem dan contact met ons op via info@zegroacademy.nl  voor meer informatie.