Sociale Hygiëne (inclusief SVH examen)

Introductie cursus

Sociale Hygiëne is een essentieel diploma binnen de horeca. Met name bij horecazaken en ondernemingen die alcohol schenken en/of verkopen. Volgens de Drank-en Horecawet dienen zij aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen, wat betekent dat de Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne (VSH) verplicht is. Bij de cursus Sociale Hygiëne behandelen we de verschillende onderwerpen met betrekking tot sociale hygiëne en wordt hierna het SVH Examen afgenomen.

Button

 

Voor wie is de cursus verplicht?

De cursus Sociale Hygiëne is voor medewerkers en ondernemers van bedrijven, instellingen, club- en buurthuizen waar alcohol verkocht of geschonken wordt. De overheid heeft wettelijk bepaald dat er binnen deze bedrijven (tijdens openingsuren) altijd iemand met een SVH-diploma Sociale Hygiëne aanwezig moet zijn, ook moet diegene op de vergunning vermeld staan. 

Praktische informatie

De opleiding Sociale Hygiene wordt op locatie bij horecagroothandel Zegro gehouden. De kosten betreffen slechts € 335,00 (Ex. BTW) per deelnemer. Na afloop van de training zal op dezelfde locatie het SVH Examen afgenomen worden. 

Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn voor de hierboven vermelde cursus, zijn wij genoodzaakt om de bijeenkomst te annuleren. Wanneer dit het geval is, zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte brengen en u een ander voorstel doen.  

2 weken voorafgaand aan de training zal het lesboek worden toegezonden of dit kan worden afgehaald bij Zegro.

Datum   Training Tijd   Locatie
       
ntb Sociale Hygiëne (incl. SVH Examen) 09.30-18:00 Zegro

 

Onderwerpen

  • Ondernemerschap, wat komt er bij kijken?
  • Drank- en Horecawet
  • Communiceren met de gast
  • Ethiek
  • Sociale vaardigheden en omgaan met ongewenst gedrag (agressie, geweld en seksuele intimidatie)
  • Wetgeving rondom alcohol, drugs, gokken en roken
  • Inrichtingseisen en voorzieningen
  • Examentraining 

 

Kom je het diploma Sociale Hygiëne bij ons halen? Neem dan contact met ons op via info@zegroacademy.nl  voor meer informatie!